Grup Admin

• Imagine de avatar

Valcea

Grup public activ cu 3 săptămâni, 4 zile în urmă

Protectia animalelor in judetul Valcea – Alatura-te acestui grup!
Lista asociatiilor din judeul Valcea: http://www.adoptiicaini.ro/judetul-valcea/
Yahoo Messenger ID pentru implicare prin voluntariat: adoptiicaini.valcea

oameni fara mila (5 postări)

← Forum de grup   Director al forumurilor de grup
  • Imagine de avatar Corina a spus cu 1 an, 6 luni în urmă:

da sunt membra a organizatiei protectia animalelor locuiesc in zona garii unde se afla ff multe animale si caini si pisici. Foarte multe lume din aceasta zona este iubitoare de animale le hranesc au grija de ele. Pana aici foarte bine toata aprecierea. dar ce sa te faci cand in cartier exista un om lipsit de scrupule care din cand in cand, cand are el chef pune otrava pe oase si le arunca la bietii caini??????????si dimineata ii gasesti morti????? cu acesti oameni ce este de facut????????????????? cum pot fi ei pedepsiti??????????????? cum????? suferinta acelui caine, lacrimile mele, durerea mea………cine plateste pentru toate acestea? chiar as dori un raspuns daca poate cineva sa mi-l dea….

• Imagine de avatar Alina a spus cu 1 an, 6 luni în urmă:

Fa-i o reclamatie omului, avand dovezi ca el otreveste acei caini si martori, daca este posibil. Am postat cateva informatii pe forum la sectiunea “unde se poate reclama”. Ar trebui sa plateasca macar o amenda pentru ceea ce face cu atata usurinta, cu toate ca nu e de ajuns.

• Imagine de avatar andreea a spus cu 1 an, 6 luni în urmă:

e f trist…imi pare f rau k pt oameni nu este valabila eutanasia.
    ar ramane probabil -25% din populatia tarii

• Imagine de avatar yukiyukikashin a spus cu 1 an, 5 luni în urmă:

este foarte revoltator sa auzi asa ceva dar totusi traim in romania unde nimeni nu face nimic pt nimeni…unde ignoranra este in flore …unde oamenii nu mai au nici macar o picatura de mila ….daca s-ar si aplica legea referitoare la maltratarea animalelor ca in america ar fi bine dar deja mi-e sila de comunitatea in care traiesc ,cuexceptiile de riguare…ce amenda???eu sincer i-as turna ceanura in ceai sau i-as trage o bataie sora cu moartea sa invete ca nu trebuie sa se ia de suflete fara aparare.

• Imagine de avatar a spus cu 1 an, 5 luni în urmă:

Salvati animalele ele nu au nici o vina uitati pe http://theodor1998.wordpress.com/ plzzzzz