Grup Admin

• Imagine de avatar

URGENTE

Grup public activ cu 2 luni, 3 săptămâni în urmă

Animale care au nevoie de ajutor urgent

CATEI CER AJUTOR (8 postări)

← Forum de grup   Director al forumurilor de grup
  • Imagine de avatar mihaela a spus cu 1 an, 5 luni în urmă:

AM PRIMIT DIN CAMEROON CA DONATIE DE LA O DOAMNA 2 PUI DE BICHON MALTEZ DE 12 SAPTAMANI.EU AM PLATIT TRANSPORTUL CU AVIONUL CUM M-I SA CERUT,DE LA CAMEROON AU FACUT ESCALA LA PARIS LA AEROP.CHARLES D GAULLES,ACOLO I TIN DE DOUA ZILE CA NU AU O CUTIE SPECIALA CARE COSTA 180 DE EURO DE INCHIRIAT BANII SUNT RAMBURSABILI.DAR EU NU MAI AM BANI ,SI PE ACEIA I-AM IMPRUMUTAT[.100 DE EURO.]D-NA DIN CAMEROON A TRIMIS NISTE BANI DAR NU AJUNG ,MAI TREBUIE 70 DE EURO DACA NU PUII VOR FI TRIMISI INAPOI .CE E DE FACUT .VA ROG AJUTATI-NE/

nimeni nu vrea sa zica nimic .tot eu sunt

• Imagine de avatar Elena a spus cu 1 an, 5 luni în urmă:

Puii vor fi dusi undeva, sau ii vei pastra tu?
    Pana la Paris cum au ajuns? Ca doar nu i-au tinut in mana. Trebuie sa fi fost o cutie ceva…
    Daca pui vor fi trimisi inapoi ce se va intampla cu ei?

deci puii au fost pusi intr-o cutie si cei din aeroport au spus ca cutia nueste buna ca trebuie inchiriata o alta cutie cu ventilatie au spus ei avand in vedere schimbarile de temperatura ptr.ca in cameroon erau 27 grade ,si la paris doar 7 grade .daca nu platesc 70 de euro pe care nu-i am ,puii vor fi trimisi inapoi .iar eu pierd si catelusii si banii.

• Imagine de avatar Despina-Gabriela a spus cu 1 an, 5 luni în urmă:

Fiindca acest grup se ocupa cu urgente,am decis sa imi exprim si eu nelinistea si nemultumirea cu privire la un fapt care ma tulbura de ceva timp incoace.
    Situatia este urmatoarea.In Domnesti,in curtea unei tipografii,SC Valmir SRL,sunt cativa caini care desi sunt hraniti de catre angajati mor pe capete.Cauza?Masinile!
    Odata s-a intamplat ca patronul firmei sa intre in curte si sa stiveasca un pui de catel pentru ca acesta nu s-a dat la o parte din timp iar in majoritatea cazurilor,cateii ies pe poarta care nu se inchide,din neglijenta si nepasare,si ajungand pe sosea sunt calcati sau loviti de masinile care circula prin acea zona.
    Azi noapte a mai murit un catelus de cateva luni…
    Cate asemenea tragedii trebuie sa se mai intample ca cineva sa faca ceva?
    Nu am stiut unde sa apelez mai exact pentru ca stiu ca astfel de strigate de ajutor nu prea sunt bagate in seama dar sper ca cineva va putea sa opreasca aceste accidente.
    Cateii ar trebui transportati la un centru specializat,unde pot fi sterilizati,hraniti si ingrijiti.
    Nu as vrea ca vrand sa ii salvez,de fapt sa ii duc spre moarte pentru ca multe centre pretind ca au grija de ei,cand realitatea este alta,sunt lasati sa moara,nu au spatiu destul,sunt omorati sau maltratati…
    Va rog din suflet sa nu ramaneti indiferenti la acest mesaj!Ganditi-va ca nefacand nimic este ca si cand i-am ucide…
    Ajutati-i!Daca cineva poate sa faca ceva in acest sens ar fi grozav.
    Pentru verificarea corectitudinii datelor si pentru mai multe informatii puteti suna la 0765320773.
    Este numarul meu personal.Va multumesc!Ela

• Imagine de avatar Teodora a spus cu 1 an, 5 luni în urmă:

Ptr Mihaela: Imi pare rau sa iti spun,dar cel mai posibil ai fostr trasa pe sfoara! Cainii probabil ca nu exista, nu sunt in niciun aeroport din Paris. Exista o intreaga retea de banditi care se ocupa cu asa ceva, vand foarte ieftin sau dau spe adoptie caini de rasa iar apoi pretind ca apar “situatii neprevazute” astfel incat victima va continua sa ii alimenteze cu bani (din mila ptr cateii blocati prin cine stie ce aeroporturi imaginare) pana cand isi da seama ca a fost trasa pe sfoara. Nu stiu cine va pune sa va luati caini din Camerun, de parca in Romania nu sunt o groaza pe strada sau de parca aici nu se gasesc bichoni la pret bun.”D-na” din Cameroon este probabil un escrop profesionist, care face asta de destula vreme incat sa stie ce minciuni sa iti indruge si cum sa te manipuleze.
    Intr-adevar se poate sa gresesc, dar deja cunosc prea multe altfel de cazuri incat sa cred ca am dreptate. Intra doar pe site-uri de adoptii sau de vanzari de animale si vei vedea o groaza de anunturi scrise intr`o romana proasta(tradusa prin programe online,o sa gasesti in toate cuvonte gen teacup, ceasca, adorabil). Ei bine anunturile astea emana toate de la aceleasi persoane, care de la o vreme fac bani cu asa ceva. Cat despre bani,poti sa-ti iei adio de la ei. Imi pare rau,dar pe viitor trebuie sa fi mai atenta, nu cumpara caini de peste oceane, si daca cumperi inarmeaza`te cu cateva mii de euro,pentru ca acesta este pretul cu care se dau asemenea caini. Eventual poti suna la aeroport(ia de pe net numarul) si explica-le situatia, ca sa te asiguri. Iar apoi poti merge la politie,dar nu prea o sa ai rezultate. Numai bine

• Imagine de avatar Teodora a spus cu 1 an, 5 luni în urmă:

Ptr Despina Gabriela: Va inteleg disperarea,insa de ce nu incercati dvs sa strangeti bani si sa construiti un tarc ptr catei in incinta firmei ? Si simultan sa sterilizati femelele. Stiu ca este greu insa toata lumea care incearca a faca ceva ptr anumale si loveste de asemea obstacole, si din pacate cererea ptr caini este mica asa ca sansele ca ei sa fie adoptati sunt foarte mici. Putetei sa puneti puii pe site-uri de adoptii, ptr ca au mai multe sanse sa fie adoptati insa trebuie gandita si o solutie pe termen lung si practica,in cazul in care adoptia da gres. Dati mesaje pe forumuri, incercati sa strangeri donatii si forta de munca(eu sunt din Arad, nu va pot ajuta fizic). Cred ca solutia cu tarcul,daca va permit proprietarii,este cea mai buna si eficienta pe termn lung.

• Imagine de avatar adriana a spus cu 1 an, 5 luni în urmă:

Ptr.Mihaela,scrie te rog la adresa de mail anda.murgu@yahoo.com ,sau tel.0726903857,pentru a lua legatura cu o asociatie de protectia animalelor din Franta,care ar putea sa verifice la aeroport sau eventual sa doneze o cusca.