Ptr Mihaela: Imi pare rau sa iti spun,dar cel mai posibil ai fostr trasa pe sfoara! Cainii probabil ca nu exista, nu sunt in niciun aeroport din Paris. Exista o intreaga retea de banditi care se ocupa cu asa ceva, vand foarte ieftin sau dau spe adoptie caini de rasa iar apoi pretind ca apar “situatii neprevazute” astfel incat victima va continua sa ii alimenteze cu bani (din mila ptr cateii blocati prin cine stie ce aeroporturi imaginare) pana cand isi da seama ca a fost trasa pe sfoara. Nu stiu cine va pune sa va luati caini din Camerun, de parca in Romania nu sunt o groaza pe strada sau de parca aici nu se gasesc bichoni la pret bun.”D-na” din Cameroon este probabil un escrop profesionist, care face asta de destula vreme incat sa stie ce minciuni sa iti indruge si cum sa te manipuleze.
Intr-adevar se poate sa gresesc, dar deja cunosc prea multe altfel de cazuri incat sa cred ca am dreptate. Intra doar pe site-uri de adoptii sau de vanzari de animale si vei vedea o groaza de anunturi scrise intr`o romana proasta(tradusa prin programe online,o sa gasesti in toate cuvonte gen teacup, ceasca, adorabil). Ei bine anunturile astea emana toate de la aceleasi persoane, care de la o vreme fac bani cu asa ceva. Cat despre bani,poti sa-ti iei adio de la ei. Imi pare rau,dar pe viitor trebuie sa fi mai atenta, nu cumpara caini de peste oceane, si daca cumperi inarmeaza`te cu cateva mii de euro,pentru ca acesta este pretul cu care se dau asemenea caini. Eventual poti suna la aeroport(ia de pe net numarul) si explica-le situatia, ca sa te asiguri. Iar apoi poti merge la politie,dar nu prea o sa ai rezultate. Numai bine