Grup Admin

• Imagine de avatar

Timis

Grup public activ cu 3 zile, 22 ore în urmă

Protectia animalelor in judetul Timis – Alatura-te acestui grup!
Lista asociatiilor din judeul Timis: http://www.adoptiicaini.ro/judetul-timis/
Yahoo Messenger ID pentru implicare prin voluntariat: adoptiicaini.timis

caut urgent stapan pentru un ciobanesc german (11 postări)

← Forum de grup   Director al forumurilor de grup
  • Imagine de avatar andreea a spus cu 1 an, 5 luni în urmă:

buna tuturor cititorilor!caut de urgenta stapan pt un mascul tanar cam de un an jumate,de ciobanesc german.pe scurt povestea lui-catelul statea in lant la un depozit.era flamand si tare slabut.a fost luat in grija unui om milos care lucreaza in dragsina.dar…omul va trebui sa plece acasa si catelul va ramane iar pe drumuri.colegii omului isi bat joc de catel si il bat.va rog mult de tot ,dak aveti posibilitatea sa ii gasiti un camin in care sa duca o viata normala si sa fie iubit lasati-mi mesaj.am poze cu el,deci contactati-ma.va multumesc anticipat.

• Imagine de avatar Loredana a spus cu 1 an, 4 luni în urmă:

Trimite-mi poze cu el, daca il mai ai.

• Imagine de avatar claudiaafronie a spus cu 1 an, 4 luni în urmă:

spuneti-ne ca povestea acestui catel s-a terminat cu bine…avem nevoie si de happy-end-uri!

• Imagine de avatar andreea a spus cu 1 an, 4 luni în urmă:

sincer…habar nu am.ii gasisem stapan,trebuia sa vina sa il ia cand mi-a zis un coleg e-al individului care ingrijea cainele k de fapt nici nu il da si k toata povestea cu cautarea stapanului era o intreaga farsa !idea e k el sigur a plecat in moldova si cainele a fost probabil abandonat.in loc sa il stie ok ,a preferat sa il mai tina cat timp facea el pe paznicul pe acolo.asta e…sunt oameni si….gunoaie.

Pai si atunci cum mai dai de caine? Il lasi pe strazi? Nu incerci sa il cauti, fiecare suflet merita o a doua sansa, de ce il abandonezi si tu, dupa ca ce l-a abandonat stapanul, acum are nevoie de ajutor mai mult decat de orice altceva.

draga mea,eu am 12 caini.crezi k imi mai permit unul?mare parte luati tot din strada ,de mila.eu am incercat cat am putut sa il ajut.mai mult de-atat nu am ce sa fac.mi-e mila de toti cainii vazuti pe drum singuri,da nu am cu ce sa ii ajut.sorry.dak tu crezi k poti,cauta-l in dragsina.iei legatura intai cu mine si iti spun unde ar putea fi.mai mult de atat chiar nu am ce sa fac.eu nu pot spune k il abandonez pt k nu a fost niciodata al meu.

scuze,am gresit numaratoare,am 13 nu 12 caini

Eu sunt din Resita. Eventual vorbeste cu o Asociatie din Tm, poate te vor ajuta.

• Imagine de avatar a spus cu 1 an, 4 luni în urmă:

buna yau eu ciobanescu cautama pe id :familia_nike inainte vreau o poza si vreau tt povestea ca sa merg cu politia la o razie

Arnold-Vasile nu ai citit mai sus ca acest caine probabil hoinareste pe strazile din Timisoara, l-a parasit pe strazi stapanul si acuma va trebui careva sa-l caute pt a ii putea oferi un camin.

• Imagine de avatar a spus cu 1 an, 4 luni în urmă:

mda scuzati adormiti cand citesc citesc repede intotdeauna fac lucrurile in fuga:)