Grup Admin

• Imagine de avatar

Timis

Grup public activ cu 6 ore, 43 minute în urmă

Protectia animalelor in judetul Timis – Alatura-te acestui grup!
Lista asociatiilor din judeul Timis: http://www.adoptiicaini.ro/judetul-timis/
Yahoo Messenger ID pentru implicare prin voluntariat: adoptiicaini.timis

• Imagine de avatar Bialis a spus cu 1 an, 7 luni în urmă:

Caini mei i-mi ataca pisicile….Va rog ajutati-ma cu ceva sfaturi.!!!

• Imagine de avatar andreea a spus cu 1 an, 7 luni în urmă:

da pisicile!sau cainii.orice metoda ai folosi posibil sa nu se inteleaga niciodata si decat sa prinda ciuda si sa omoare matele mai bine da-le.

• Imagine de avatar deverdiciangela a spus cu 1 an, 7 luni în urmă:

Eu am 2 caini si 3 pisici.Vecina mea are 9 pisici care si ele imi ”viziteaza” curtea.Cainii mei nu au nici o treaba cu pisicile alea.Ba din contra unul dintre caini a accepat o pisica sa doarma cu el in cusca.Problema altundeva se afla.Incearca eventual sa iti stapanesti mai bine cainii si sa ii inveti sa inteleaga cand nu au voie sa faca ceva.Si atunci ia o pisica in brate si apropiete de caine.Daca cainele incearca ceva ridicate si rasteste-te la el spunaindu-i ca ii rau.Si pleaca.Cainele ii animal inteligent si intelege.Nu da in el ca vorba lui Andreea ‘prinde ciuda’ pe pisica si o sa fie mai rau.Incearca asa.Eu cred ca o sa mearga.La mine a mers.

• Imagine de avatar Bialis a spus cu 1 an, 7 luni în urmă:

Angela ,multumesc pentru raspuns…am sa incerc…Am 3 caini si 7 pisici acum,2 inopteaza in casa iar restul in pod,au cutii captusite pe care le folosesc cu mare placere,cainii au tarc cu custi si au acces la jumatate din gradina….in mod normal chiar despartiti de un gard se poate spune ca au crescut impreuna….cu atat mai mare surpriza..mea.Nu i-am agresat niciodata…poate i-am umanizat prea mult….pe toti…Durerea pierderii unui animalut e devastatoare pentru mine…daca nu gasesc o solutie o sa cad in depresie…deja sar in picioare la cel mai mic zgomot…inutil sa-ti povestesc ca am ami trecut prin experiente nu foarte placute……sper sa se rezolve….va tin la curent…..Multumesc inca o data
    N.Bialis

• Imagine de avatar adriana a spus cu 1 an, 7 luni în urmă:

eu am 11 caini,si doar 3 pisici,pentru ca majoritatea,crescute impreuna cu cainii mi-au fugit pentru ca acestia le urmaresc si le smotocesc,daca nu si mai rau.Pe una ,o batrinica,erau ieri chiar sa mi-o omoare ,indepartasem unul care o apucase de ceafa si se repezeau altii…chiar daca in joaca,uneori pot musca prea tare…daca acei caini fac parte din rase care nu suporta pisicile,trebuie luate cu atit mai mult masuri.Eu am terier ,pe care il crescusem cu ele,si acum e primul care le fugareste,dar pina si un soricar imi atacase pisica! am avut si brac care mi le urmarea prin casa,dar si maidanezi care s-au obisnuit sa le latre si sa le fugareasca,din gelozie probabil…trebuie tinuti separat,cainii ar fi bine sa fie inchisi macar ziua intr-un tarc,pentru ca si legea privind cainii periculosi include pe lista celor agresivi si cei care ataca pisicile fara motiv,iar acestia ar putea ataca tot atit de bine si oamenii…eventual pisicile trebuie tinute in casa,mai ales ca vine frigul,eu cel putin asa ma straduiesc sa fac.

• Imagine de avatar andreea a spus cu 1 an, 7 luni în urmă:

eu am ,,numai” 12 caini si atat.nu pot tine absolut nimic altceva.am si am staffi….foarte rar rasa asta se impaca cu alte animale.idea e k e destul ca unul sa dea tonul pt ceva si sar si restul k sunt o haita.idea e k de cand lumea cainele dusmaneste pisica ,logic sunt si exceptii,dar depinde si de temperamentul cainelui nu numai de educatie.serios acum,da pisicile dak vezi k nu pot convietui impreuna.decat sa gasesti vreuna sfasiata e mai uman sa le dai.odata ce se invata sa le vaneze nu ii mai dezveti nicicum.eu una nici nu ma chinui sa ii dezvat k nu are sens,oricum nu tin niciun alt animal in afara de caini.pana si bietele randunele au fost omorate.sunt caini de vanatoare si au asta in instinct.din pacate.