eu am 11 caini,si doar 3 pisici,pentru ca majoritatea,crescute impreuna cu cainii mi-au fugit pentru ca acestia le urmaresc si le smotocesc,daca nu si mai rau.Pe una ,o batrinica,erau ieri chiar sa mi-o omoare ,indepartasem unul care o apucase de ceafa si se repezeau altii…chiar daca in joaca,uneori pot musca prea tare…daca acei caini fac parte din rase care nu suporta pisicile,trebuie luate cu atit mai mult masuri.Eu am terier ,pe care il crescusem cu ele,si acum e primul care le fugareste,dar pina si un soricar imi atacase pisica! am avut si brac care mi le urmarea prin casa,dar si maidanezi care s-au obisnuit sa le latre si sa le fugareasca,din gelozie probabil…trebuie tinuti separat,cainii ar fi bine sa fie inchisi macar ziua intr-un tarc,pentru ca si legea privind cainii periculosi include pe lista celor agresivi si cei care ataca pisicile fara motiv,iar acestia ar putea ataca tot atit de bine si oamenii…eventual pisicile trebuie tinute in casa,mai ales ca vine frigul,eu cel putin asa ma straduiesc sa fac.