Ok deci m-am documentat si am decis sa va prezint un caz socant de maltratare a animalelor si uciderea acestora cu sange rece.Poate ati auzit de caz, avand in vedere ca a fost dat pe multiple posturi de televiziune. Dupa cum stiti, traim in Romania, unde orice e posibil. Un astfel de caz este cel al unui cioban din Satul Nou de Sus, care a vanat un caine infometat cu o furca, pt ca acesta i-a mancat o oaie. Inexplicabil, vanatorii au abandonat misiunea de ucidere a cainilor si ciobanul a fost nevoit sa se descurce, asa cum a stiut el. Ma sperie cruzimea cu care acesta infige furca in animal, si faptul ca se plimba victorios cu cainele prin sat, calcandu-l pe gat. Cadavrul cainelui a fost preluat de catre medicii veterinari, care au constatat ca animalul era turbat. Nu spun ca acesti caini ar trebui lasati sa omoare si alte oi, dar ce ma deranjeaza este neputinta autoritatilor, sau poate indiferenta lor si faptul ca oamenii sunt invatati sa isi faca dreptate cu mana lor. Asta bineinteles din cauza ca autoritatile nu sunt acolo, unde oamenii au nevoie de ele.Daca aceste animale au fost sortite sa moara, ar fi fost cu siguranta mai usor pentru ele sa fie impuscate. Si ma intreb, ce vina a avut cainele ca a turbat si de ce a trebuit sa moara intr-un mod asa brutal? Cazul acesta este real, iar comentariile aduse sunt strict parerea mea personala. Nu vreau sa ofensez pe nimeni
Va trimit linkul, pt a vedea cu ochii vostri monstruasa scena. http://www.realitatea.net/unul-dintre-cainii-care-au-sfasiat-o-turma-de-oi-a-fost-vanat-cu-furca-de-cioban—atentie-imagini-socante_360342.html