Grup Admin

• Imagine de avatar

Prahova

Grup public activ cu 2 luni în urmă

Protectia animalelor in judetul Prahova – Alatura-te acestui grup!
Lista asociatiilor din judeul Prahova: http://www.adoptiicaini.ro/judetul-prahova/
Yahoo Messenger ID pentru implicare prin voluntariat: adoptiicaini.prahova

Voluntariat pentru activitati legate de protectia si adoptia animalelor fara stapan (7 postări)

← Forum de grup   Director al forumurilor de grup
  • Imagine de avatar mihaela a spus cu 1 an, 6 luni în urmă:

Daca sunteti de parare ca puteti ajuta membrii asociatiei Ploiesti-Munchen care se preocupa de asigurarea conditiilor de viata din adapostul pentru caini comunitari-Bucov/Prahova, conform legii 9/2008 si de stimulare a adoptiilor, va rog sa anuntati la adresa de email: apa_ploiesti@yahoo.fr. Va asteptam.
    Puteti vizita: http://www.asocploiestimunchen.blogspot.com

• Imagine de avatar Andreea a spus cu 1 an, 6 luni în urmă:

Buna Mihaela,
    ti-am dat mail acum vreo 3 minute in legatura cu o cusca…
    Bucov e singurul adapost de caini din Ploiesti?
    O idee ar fi sa facem un necesar in ceea ce va priveste…
    aveti nevoie de vase pentru mancare? aveti plasa, teava ptr padocuri,custi? mancare banuiesc ca oricum e binevenita…
    am auzit de la alte asociatii ca faceau cheta la supermarketuri si adunau ceea ce nu mai putea fi vandut si acele alimente si produse se foloseau in adapost. O idee ar fi sa discutam cu depozitele de materiale de constructii daca au resturi ce inca mai pot fi folosite dar care nu pot fi vandute sa le luam noi…si pe urma sa ne strangem o mana de oameni sa facem reparatiile sau eventual extinderile de care ar putea fi nevoie…
    eu as fi dispusa sa fac treaba asta. Mai vrea cineva?

• Imagine de avatar Andreea a spus cu 1 an, 5 luni în urmă:

De ce are Bucov nevoie de orice ajutor posibil:
    va rog priviti aceste imagini.

• Imagine de avatar Andreea a spus cu 1 an, 5 luni în urmă:

http://picasaweb.google.com/115250819246348780747

• Imagine de avatar alina a spus cu 1 an, 5 luni în urmă:

Anima SOS in colaborare cu Cabinetul Veterinar Health Vet organizeaza TARG DE ADOPTII
    Sambata 11 septembrie 2010,orele 10.00-14.00
    Brasov,Str Al.I Cuza,Nr.24(Aproape de spitatlul Marzescu)
    Vino la targ sa iti gasesti animalul dorit;noi iti oferim gratuit catei si pisicute cu acrnet de sanatate.
    Toate animalutele de la targ sunt salvate de pe strada,ingrijite de oameni cu suflet mare,deperazitate inter si extern si vaccinate!
    Va asteptam sa adoptati un animalut sau doar a aruncati o privire!
    Tel:0726 784 509
    Contact@anima-sos.org

• Imagine de avatar Alecsandra a spus cu 1 an, 5 luni în urmă:

Hello tuturor.As avea si eu o idee pentru urmatoarele zile…putem sa mergem sa strangem hrana pentru animalele din adapostul de la Bucov.Cu siguranta exista multa lume care e binevoitoare…sau putem pune mana de la mana sa cumparam toate necesare micutelor necuvantatoare.Cine are idei si e dispus sa faca un bine sa ma contacteze la adresa de e-mail yoss_bebelusha@yahoo.com

• Imagine de avatar Alecsandra a spus cu 1 an, 5 luni în urmă:

Andreea am vazut ca ai lansat un strigat de ajutor pentru animalele din parcul bucov.Am vazut cateva din pozele prezentate de tine si …este ingrozitor cat de slabe si bolnave par.Probabil ca in situatia aceasta se afla multe altele din pacate.