Grup Admin

• Imagine de avatar

Prahova

Grup public activ cu 1 săptămâna, 4 zile în urmă

Protectia animalelor in judetul Prahova – Alatura-te acestui grup!
Lista asociatiilor din judeul Prahova: http://www.adoptiicaini.ro/judetul-prahova/
Yahoo Messenger ID pentru implicare prin voluntariat: adoptiicaini.prahova

Duminica, 25 Iulie 2010, are loc inca o editie a Targului de adoptii pentru ploiesteni (16 postări)

← Forum de grup   Director al forumurilor de grup
  • Imagine de avatar mihaela a spus cu 1 an, 10 luni în urmă:

ADOPTATI CAINI, NU MAI CUMPARATI IN TIMP CE ANIMALELE DIN ADAPOST MOR !

Duminica 25.07.2010 are loc inca o editie a Targului de adoptii pentru ploiesteni. Va invit in parcul Constantin Stere de la Bucov, intre orele 10-14, langa debarcader. Sustinem impreuna ca numai prin actiuni de sterilizare cu intoarcere in teren si prin adoptii vom reusi sa micsoram numarul cainilor fara stapan aflati in strada. Si nu numai, dar si prin actiuni de mediatizare si de educare a populatiei cu privire la comportamentul animalelor de companie si de responsabilitatea pe care o reprezinta calitatea de stapan al unui animal de companie.

• Imagine de avatar ene a spus cu 1 an, 10 luni în urmă:

Problema ca organizarea de astfel de targuri este doar formala. La ultimul targ am fost prezent si m-am oprit doar ca eram in cunostinta de cauza. Foarte greu de identificat, foarte putin (aproape deloc) mediatizat. Personalul desemnat sa raspunda intrebarilor celor interesati total neinformat. Singura persoana cat de cat in cunostinta de cauza ( din cate am inteles erea medicul veterinar de la Gradina Zoologica) in momentul cand am cerut date referitoare la starea de sanatate a animalelor a spus ca nu este nici o problema, doar ca nici un caine dintre cei prezenti NU avea facut nici un vaccin si se pare ca nu au fost nici macar deparazitati, aceste actiuni urmand a fi facute ulterior infierii. In cele din urma doamna doctor a plecat ramanand doar un tinerel cu niste pufosi de catelusi ce se jucau intr-un tarc improvizat din 4 bucati de plasa si 4 pari infipti in pamant.
    Ulterior acestei actiuni am vrut sa cer mai multe date de la adapost si pur si simplu din 4-5 drumuri pe care le-am facut la Bucov nu am gasit niciodata o persoana care sa imi poata da detalii.
    Este o mare palma peste ochi data celor care iubesc cu adevarat animalele. Tind sa cred ca adapostul de la Bucov este doar un Lagar de exterminare, care inghite bani cu nesimtire pentru un scop aparent nobil.
    As dori sa trag un mare semnal de alarma. Problema cainilor comunitari tinde sa depaseasca umanul prin impunerea masurilor de eutanasiere “multumita” acestor tipuri de actiuni soldate doar cu cheltuirea banilor.