Grup Admin

• Imagine de avatar

Neamt

Grup public activ cu 3 ore, 5 minute în urmă

Protectia animalelor in judetul Neamt – Alatura-te acestui grup!
Lista asociatiilor din judeul Neamt: http://www.adoptiicaini.ro/judetul-neamt/
Yahoo Messenger ID pentru implicare prin voluntariat: adoptiicaini.neamt

Cautam voluntari adevarati pentru adapostul asociatiei din Piatra Neamt ! (8 postări)

← Forum de grup   Director al forumurilor de grup
  • Imagine de avatar Adriana a spus cu 1 an, 7 luni în urmă:

Rog pe cei interesati cu adevarat in a da o mana de ajutor cateilor din adapost,sa posteze data,ziua ,ora cand ar putea veni sa ajute la treburile gospodaresti de pe acolo.
    Va multumesc !

• Imagine de avatar Adriana a spus cu 1 an, 7 luni în urmă:

De obicei,in cursul saptamanii este cineva de la 7-15,iar duminica se merge doar cate 1-2 ore,functie de problemele din adapost.

• Imagine de avatar misu a spus cu 1 an, 7 luni în urmă:

Eu pot veni aproape oricând în sfârşiturile de săptămână.

• Imagine de avatar pisicutzamov a spus cu 1 an, 5 luni în urmă:

pai cam d la 12 pana la 7 seara.toata saptamana!daca e nevoie lasati-mi un mesaj

• Imagine de avatar TexTy a spus cu 1 an, 3 luni în urmă:

Astept sa ma contactati!!! ;)

REDIFUZARE COMMENT:
    Curios ca nu am primit NICI UN APEL de la cineva(si am postat de cateva zile!)…probabil treburile prin adaposturile si ong-urile din Neamt merg asa de bine ca nu mai este nevoie de un om cu ceva experienta…sau poate se cauta doar DONATORI de ”mancare” sa nu zic direct fonduri,din prima! DONEZ Timp, idei, experienta, afectiune, devotament si o bucatica de suflet,…probabil toate in macarea catorva catei(deh nu pot fi tata ranitilor!:))!!!)…sau in altele(a matura rahatul si a spala un padoc nu este o rusine!)

Dar cum spuneam-aici doar se vorbeste si se asteapta fonduri !!! Si eu???!….:(((

SI a trecut o saptamana…:((! NIMENI nu ma contactat!…norocul meu…am mai mult timp liber!;) …RUSINICA !!!:P

CITITI !!! http://www.protectiaanimalelor.org/grupuri/general/forum/topic/anuntam-politia-animalelor-despre/#post-827 ! Sigur aveti ceva de spus…sau ceva cunoscut..sau ceva de obiectat! Macar CITITI!:)