Grup Admin

• Imagine de avatar

Coordonatori

• Imagine de avatar
  • Imagine de avatar

Iasi

Grup public activ cu 1 zi, 21 ore în urmă

Protectia animalelor in judetul Iasi – Alatura-te acestui grup!
Lista asociatiilor din judeul Iasi: http://www.adoptiicaini.ro/judetul-iasi/
Yahoo Messenger ID pentru implicare prin voluntariat: adoptiicaini.iasi

——————–
MITING Luni, 7 martie, ora 15:00 impotriva reintroducerii eutanasiei cainilor comunitari la Bucuresti (Parc IZVOR)
TRANSPORT GRATUIT Iasi-Bacau-Bucuresti (retur)
(putem lua din drum persoane care se afla in Roman, Bacau si alte orase, plecare se va face duminica seara iar intoarcerea luni seara)

Vino sa protestezi impotriva UCIDERII!

La Bucuresti se organizeaza miting autorizat, de la ora 15:00 la 19:00.
Romani de pretutindeni se strang acolo! Acum avem ocazia si noi iesenii sa ne implicam!

Se ofera gratuit transportul IASI-BUCURESTI, daca ne strangem minim 15-20 de oameni.
Este ultima noastra sansa de a putea impiedica UCIDEREA in masa a cainilor comunitari.
Daca aveti posibilitatea sa va luati o zi libera va invit in aceasta mini excursie la Bucuresti.
Haideti sa le aratam ca ne pasa! Doar impreuna VOM FI MAI PUTERNICI!

Va rog sa confirmati cu raspunsul “DA!” la adresa de email iasisterilizeaza@gmail.com alaturi de numele si numarul dumneavoastra de telefon obligatoriu, pana azi la ora 21:00.

Anuntati-va toti prietenii, amicii, colegii si pe oricine aveti aproape, cu cat suntem mai multi cu atat este mai bine!

In zone de agrement de langa Iasi se impusca caini maidanezi. (15 postări)

← Forum de grup   Director al forumurilor de grup
  • Imagine de avatar Adela a spus cu 1 an, 4 luni în urmă:

In zone de agrement care sunt doar la 4-5 km de Iasi (marcate de catre Primarie ca fiind Zone de agrement) se impusca caini maidanezi. Acum cateva luni, am ingropat 4 caini care fusesera impuscati. S-a facut o sesizare la politie in primavara.
    Astazi, s-a intamplat din nou. Dupa amiaza am gasit catelusa impuscata in cap. Nici macar nu avea corpul racit de tot, semn ca nu trecuse prea mult timp de la eveniment.

Oare pana cand vom avea de suportat asemenea atrocitati. Nici unul din cainii de care va spun nu erau agresivi. Toti fusesera aruncati de stapani si se temeau de oameni. Nici macar nu latrau.

• Imagine de avatar corina a spus cu 1 an, 4 luni în urmă:

S-a intamlat ceva in urma sesizarii facute de tine?
    Despre care zone vb mai exact…Ciric, cumva?!
    Ma gandesc ca ar trebui facut un filaj si inregistrat totul pe caseta (asta binenteles daca cineva suporta sa fie impuscat un biet animal in cap in timp ce filmeaza), dupa care trebuie mers la organele competente pentru a identifica persoana si a se lua masurile necesare…
    S-au putem incepe o ancheta…sa intrebam vecinii din zona…daca stiu ceva sau banuiesc pe cineva…daca s-a vazut vreo masina in zona etc.
    Eu personal ma bag atat la filaj cat si la o ancheta…

• Imagine de avatar genoveva a spus cu 1 an, 4 luni în urmă:

Suntem o tara in care drepturile animalelor nu vor fi respectate nici intr-o 1000 de ani!Vai si amar de noi…..la Pascani nu se impusca in schimb sunt haituiti cu petarde,batuti cu pietre…..schiloditi de “iubitorii de animale”

• Imagine de avatar Roxana a spus cu 1 an, 4 luni în urmă:

Sa anuntam politia! Este o lege in tara asta daca se mai cheama asa Romania de moment ce se petrec astfel de atrocitati. Si eu ma bag la ancheta.

A fost anuntata politia. Acum asteptam un raspuns.

• Imagine de avatar Roxana a spus cu 1 an, 4 luni în urmă:

Sa-mi spui daca a venit politia….si ce a rezolvat.

• Imagine de avatar mella a spus cu 1 an, 4 luni în urmă:

anunta politia animalelor,ei o sa te ajute.si eu am apelat la ei si s-a rezolvat.

Multumesc pentru suport si idei. Voi contacta politia animalelor dupa ce voi avea un raspuns de la politia municipiului. Se pare ca au un suspect. Atat am aflat pana acum. Va tin la curent.

• Imagine de avatar corina a spus cu 1 an, 4 luni în urmă:

Multumim, Adela pentru efortul depus si chiar te rog sa ne tii la curent.
    Daca ai nevoie de ajutor pentru deplasare (pe la politie etc)…lasa-mi un nr de tel pe adresa e mail : corina.office@yahoo.com…si daca nu primesti un raspuns intr-o saptamana, te rog sa imi spui si mie unde ai depus plangerea ca sa insist si eu…in tara asta doar daca insisti si ameninti …se rezolva ceva.

va rog sa-mi dati si mie un nr.de telefon de la politia animalelor din iasi….in pascani pot interveni daca sunt solicitati??cine stie?astept un raspuns!!
    Sa aveti o zi buna

@ genoveva: politia animalelor nu are sediu decat in bucuresti,dar se poate deplasa la pascani in cazul in care este o situatie grava,exista martori…eu zic sa suni cu incredere,oamenii aceea chiar se implica. suna la nr acesta : 021 9667 .imi doresc din tot sufletul sa se rezolve toate cazurile de acest gen si javrele de oameni sa plateasca!!!!!!!

multumesc mella! E distanta mare din capitala la pascani …dar daca spui ca sunt intradevar de ajutor …
    sunt atatea cazuri grave dar pt un catel sau oricare animalut maltratat ne-ar trebui in fiecare localitate acest gen de ajutor!

Nu ai pentru ce. Asa e genoveva,si lucrul acesta si l-au propus si ei,doar ca e nevoie de timp. Abia la sfarsitul lui 2009 s-a infiintat si in Bucuresti si din cate am inteles,curand ajung si in Brasov. Si pana la urma,judecand dupa tara in care traim,sa zicem mersi pentru simplul fapt ca exista politia animalelor.

• Imagine de avatar TexTy a spus cu 1 an, 3 luni în urmă:

Teoretic, POLITIA ANIMALELOR exista in orice ORAS! Adica exista un birou ,un scaun si un angajat al politiei animalelor, in orice primarie sau politie comunitara din orice oras! ACESTEA SUNT DATELE TEORETICE! In practica, in schimb…exista cate o persoana angajata sau desemnata de “Politia Animalelor” care (cu mii de scuze dar asta este realitatea cruda!) care de obicei “joaca” dupa cum ii canta “domn primar” sau alt “sefuletz”(dar fara par cretz, si cu burtica si ceafa impunatoare!)

Nu stiu exact (…inca!) normele si criteriile dupa care sunt selectati si/sau examinati aceste persoane, dar din 2-3 intalniri PUR INTAMPLATOARE(datorita hoby-ului meu-dresaj canin!)si de scurta durata, mi-au lasat o impresie “NESATISFACATOARE”, de functionari plictisiti si total nepregatiti, nemotivati si neinstruiti in domeniul acesta! Poate sunt si eu ceva mai dur si critic cu functionarii in general…dar prefer sa respect OMUL inatai, apoi cunostintele sale si la urma functia!:))! …cum era vorba ai din batrani?..A FI OM E LUCRU MARE…a fi “…” poate oricare!!!:P:))!

RECOMAND “BOMBARDAREA” CU SESIZARI SI RECLAMATII(cu sau fara foto!) a organelor in drept, sau raspunzatoare de zona respectiva, pana se misca ceva! Atat bombardament pe plan local, cat si pe scara ierarhica pana SUS! ….Sigur se va gasi si un OM printre ei !!! SUCCES!

• Imagine de avatar Adela a spus cu 1 an, 3 luni în urmă:

De la prima postare a mai fost impuscat un caine. Din pacate era unul din grupul nostru, al cateilor pe care ii hraneam regulat si care era cel mai bun prieten al catelusei mele. A fost cumplita ziua in care l-am gasit.

S-a mai facut o sesizare la politie. Domnul politist spunea ca ei au cerut Primariei Iasi sa explice cum poate fi o zona de agrement si zona de vanatoare.

Acum asteptam si speram sa nu se mai intample!