Grup Admin

• Imagine de avatar

Coordonatori

• Imagine de avatar
  • Imagine de avatar

Iasi

Grup public activ cu 1 zi, 21 ore în urmă

Protectia animalelor in judetul Iasi – Alatura-te acestui grup!
Lista asociatiilor din judeul Iasi: http://www.adoptiicaini.ro/judetul-iasi/
Yahoo Messenger ID pentru implicare prin voluntariat: adoptiicaini.iasi

——————–
MITING Luni, 7 martie, ora 15:00 impotriva reintroducerii eutanasiei cainilor comunitari la Bucuresti (Parc IZVOR)
TRANSPORT GRATUIT Iasi-Bacau-Bucuresti (retur)
(putem lua din drum persoane care se afla in Roman, Bacau si alte orase, plecare se va face duminica seara iar intoarcerea luni seara)

Vino sa protestezi impotriva UCIDERII!

La Bucuresti se organizeaza miting autorizat, de la ora 15:00 la 19:00.
Romani de pretutindeni se strang acolo! Acum avem ocazia si noi iesenii sa ne implicam!

Se ofera gratuit transportul IASI-BUCURESTI, daca ne strangem minim 15-20 de oameni.
Este ultima noastra sansa de a putea impiedica UCIDEREA in masa a cainilor comunitari.
Daca aveti posibilitatea sa va luati o zi libera va invit in aceasta mini excursie la Bucuresti.
Haideti sa le aratam ca ne pasa! Doar impreuna VOM FI MAI PUTERNICI!

Va rog sa confirmati cu raspunsul “DA!” la adresa de email iasisterilizeaza@gmail.com alaturi de numele si numarul dumneavoastra de telefon obligatoriu, pana azi la ora 21:00.

Anuntati-va toti prietenii, amicii, colegii si pe oricine aveti aproape, cu cat suntem mai multi cu atat este mai bine!

catei inchisi intr-o gradina din tg. cucului (2 postări)

← Forum de grup   Director al forumurilor de grup
  • Imagine de avatar malinuta a spus cu 1 an, 1 luna în urmă:

Buna ziua tututor!

De ceva timp trec cu autobuzul prin Tg. Cucului si vad cativa catei inchisi in ceea ce arata ca o gradina privata. Dar nu am vazut niciodata pe cineva care sa ii hraneasca si pe zi ce trece devin tot mai slabi. Stie cineva ce se petrece acolo? Voi incerca sa localizez mai exact “curtea” despre care vorbesc: pe partea dreapta, cum cobori de pe Independentei spre Tg Cucului, exact inainte de a ajunge in statia de autobuz (41, 28, 43) Tg. Cucului. Imi este foarte mila de ei si nu stiu ce putem face! Va rog, daca stiti la ce ma refer, poate chiar daca ati observat si voi (mai ales daca utilizati autobuzele spre copou, pt ca este un semafar acolo ce permite calatorilor sa stea ceva timp si sa observe aceasta curte, care e chiar la strada si pare lasata in paragina…) Nici nu vreau sa ma gandesc la posibilitatea in care cineva i-a inchis acolo si i-a lasat sa moara de foame.

• Imagine de avatar patrascu a spus cu 1 an, 1 luna în urmă:

Buna Malina.Ma numesc Paula, si sunt din Iasi, dar momentan stau in Spania.Insa urmaresc de pe net tot ce se petrece acasa in legatura cu cateii.Stiu despre ce catei vb….eu i-am vazut de multe ori, si mie mi s-au parut slabi, dar am vazut de cateva ori ca mancau…acum nu stiu ce sa zic, poate nu le da suficienta mancare, ca intr-adevar is slabuti..Nu stiu, ma gandesc, ca poate is cateii locatorilor de acolo, pare ca o casa cladirea respectiva, sau poate is in grija vreunei ¨babe nebune¨, ca sa zic asa…Incearca sa afli ceva, mergi si intreba prin zona..pe la chioscurile din statie, poate cineva iti va spune ceva..Da ca afli…lasa un mes…Mult succes, astept vesti bune.