Grup Admin

• Imagine de avatar

Coordonatori

• Imagine de avatar
  • Imagine de avatar

Iasi

Grup public activ cu 1 zi, 21 ore în urmă

Protectia animalelor in judetul Iasi – Alatura-te acestui grup!
Lista asociatiilor din judeul Iasi: http://www.adoptiicaini.ro/judetul-iasi/
Yahoo Messenger ID pentru implicare prin voluntariat: adoptiicaini.iasi

——————–
MITING Luni, 7 martie, ora 15:00 impotriva reintroducerii eutanasiei cainilor comunitari la Bucuresti (Parc IZVOR)
TRANSPORT GRATUIT Iasi-Bacau-Bucuresti (retur)
(putem lua din drum persoane care se afla in Roman, Bacau si alte orase, plecare se va face duminica seara iar intoarcerea luni seara)

Vino sa protestezi impotriva UCIDERII!

La Bucuresti se organizeaza miting autorizat, de la ora 15:00 la 19:00.
Romani de pretutindeni se strang acolo! Acum avem ocazia si noi iesenii sa ne implicam!

Se ofera gratuit transportul IASI-BUCURESTI, daca ne strangem minim 15-20 de oameni.
Este ultima noastra sansa de a putea impiedica UCIDEREA in masa a cainilor comunitari.
Daca aveti posibilitatea sa va luati o zi libera va invit in aceasta mini excursie la Bucuresti.
Haideti sa le aratam ca ne pasa! Doar impreuna VOM FI MAI PUTERNICI!

Va rog sa confirmati cu raspunsul “DA!” la adresa de email iasisterilizeaza@gmail.com alaturi de numele si numarul dumneavoastra de telefon obligatoriu, pana azi la ora 21:00.

Anuntati-va toti prietenii, amicii, colegii si pe oricine aveti aproape, cu cat suntem mai multi cu atat este mai bine!

asociatia clopotel (3 postări)

← Forum de grup   Director al forumurilor de grup
  • Imagine de avatar marius a spus cu 11 luni, 3 săptămâni în urmă:

buna ziua. am si eu o intrebare site a asociatiei clopotel din iasi nu mai exista? as dori sa devin voluntar dar nu gasesc site-ul lor. eu imi doresc sa fac mai multe in iasi am foarte multe idei numai ca e nevoie de mai multi participanti. as vrea sa enumar cateva din ideile mele:1.doresc sa merg la acte de cruzime asupra animalelor si de a face filaje pentru a prinde pers care au facut acest gest ( atat cat imi permite timpul avand in vedere ca si muncesc ), 2. sa merg cu mai multe pers sa oferim mancare si apa unor animale de prin iasi, de prin paduri, avand in vedere ca acum este vara , este cald si au cu adevarat nevoie de putina apa in special cei de prin paduri care nu au nici o sursa de apa, 3.sa oferim ajutorul nostru protectiilor de animale din iasi, 4.sa ne organizam putin si sa facem niste tricouri negre cu scris alb pe care sa scrie protectia animalelor sau voluntar protectia animalelor ( cu aceste tricouri sa ne deplasam atunci cand va fi nevoie sa mergem la mitinguri, atunci cand mergem sa cautam animale sa le hranim si in multe alte cazuri ), 5. sa ne facem niste ecusoane pe care sa apara la fel scris mare voluntar protectia animalelor, poza noastra, nume si prenume si chiar si poza acestui site daca ni se da voie. astept sa continuati voi cu ideile si sper sa primesc macar un raspuns in acest sens, sa imi transmiteti parerile dumnevoastra. VA MULTUMESC.

• Imagine de avatar Anca a spus cu 11 luni, 3 săptămâni în urmă:

http://asociatiaclopotel.com/cgi-sys/suspendedpage.cgi
    asta era site ul asociatiei, dar acum am vazut ca nu merge.
    da-mi add pe messenger sa vorbim mai multe ( winky_winky42 e id ul meu

• Imagine de avatar marius a spus cu 11 luni, 3 săptămâni în urmă:

in caz ca stiti persoane care chinuie animale, care impusca animale, care le bat, sau care le omoara astept pe adresa mea de mail concret ceea ce cunoasteti ( sa fie ceva sigur ), sau poate ati auzit din surse sigure ca intro anumita zona de padure sau prin inprejurimile iasului se omoara animale ( cum au mai fost destule cazuri ) va rog sa imi scrieti pe mail exact ceea ce se intampla si am sa fac tot posibilul atata timp cat imi permit si eu sa filez aceea zona si sa prindem oameni care ajung sa faca acest lucru iar apoi daca va vrea bunul Dumnezeu sa am probe voi anunta politia animalelor si televiziunea ca sa vada toata lumea ce fel de oameni sunt. VA MULTUMESC. Si haideti sa facem ceva pentru animalele care nu au stapan. SI NU UITATI SA IMI RASPUNDETI SI CE PARERE AVETI DE IDEILE MELE DE MAI SUS SAU DACA VREI SA COMPLETATI CU CEVA SAU SA SCHIMBAM CEVA.