Imi pare rau ca nu am mai intrat pe site pentru a va tine la curent cu aceasta scumpa catelusa,dar foarte mult timp nu am mai vazut-o,la o zi,poate chiar 2-3 dupa Craciun m-am intalnit intamplator cu doamna care o luase in casa si nu a fost capabila sa aibe grija de ea,era si catelusa cu ea,am observat ca din nou a luat pui si am intrebat-o pe respectiva daca a luat puiuti,ma asteptam sa-mi confirme,dar in schimb am primit ca si raspuns ca nu stie dar probabil ca da,catelusa a venit dupa mine pana la usa locuintei mele,respectiva nici macar nu s-a deranjat sa o cheme,si-a continuat pur si simplu drumul.Am luat niste bobite si am coborat cu ea jos sa i le dau,intre timp s-a intors si “stapana” ei,cand a vazut ca-i dau sa manance a inceput sa urle la mine cu ce drapt ii dau eu catelusei sa manance,atunci m-am enervat foarte rau si am intrebat-o cu ce drapt isi bate joc de catelusa si mi-a raspuns ca e a ei si face ce vrea cu ea,i-am zis ca atunci cand a scos-o afara cu tot cu puiuti nu a mai fost a ei si nici nu a interesat-o de soarta lor si ca ar trebui sa imi fie recunoscatoare ca din putinul meu i-am dat si ei sa nu moara de foame,auzind toate acestea s-a infuriat,s-a napustit asupra catelusei,a luat-o in brate si a plecat cu ea.Am ramas privind in urma lor plina de furie si simtindu-ma atat de neputincioasa,m-a durut sufletul ca nu am putut sa fac mai mult.Acum o sa astept pana o sa o revad ca sa-i fac poze,dar nu am cum sa o iau de la acea femeie,practic nu am niciun drept.Offffffffff