Grup Admin

• Imagine de avatar

Gorj

Grup public activ cu 5 ore, 37 minute în urmă

Protectia animalelor in judetul Gorj – Alatura-te acestui grup!
Lista asociatiilor din judeul Gorj: http://www.adoptiicaini.ro/judetul-gorj/
Yahoo Messenger ID pentru implicare prin voluntariat: adoptiicaini.gorj

AJUTOR URGENT (6 postări)

← Forum de grup   Director al forumurilor de grup
  • Imagine de avatar HaselnuBchen a spus cu 1 an, 7 luni în urmă:

Buna ziua,numele meu este Andreea,locuiesc in Gorj,mai exact in Tg-Jiu.Am nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru a gasi stapani iubitori unei cateluse pechineze de culoare crem care are o poveste foarte trista.A avut-o cineva la curte si nu stiu din ce motiv nu au mai vrut-o si din cate am inteles i-au dat cu un par in cap ca sa o omoare,dar Dumnezeu a vrut ca sa mai aibe zile,cand au vazut ca nu a murit au adus-o la o ruda,la mine in cartier,chiar pe strada unde locuiesc.Acest om a tinut-o foarte putin timp si a scos-o afara din motiv ca isi facea nevoile in casa,asta pentru ca nu a incercat sa o invete sa faca afara,ii pusese o cutie cu nisip ca la pisici.Dupa ce a scos-o afara unei femei i s-a facut mila de ea si a adoptat-o,dar nu a avut grija de ea si catelusa a luat catei cu un caine de talie mica,dupa ce a fatat a scos-o cu tot cu puiuti afara.O vecina din bloc cu respectiva a stiut povestea si a luat-o es,dar in scurt timp i-a aruncat cateii,mai lasandu-i doi si a scos-o impreuna cu acestea afara.Acum nu mai are decat un puiut care este baietel,din cei doi care ii ramasesera,dar am vazut ca si acesta are o rana deja cicatrizata,semn ca cineva l-a ranit.Catelusa este foarte iubitoare si cuminte,la fel si catelusul ei care este inca mic dar este superb.Eu i-as adopta dar situatia nu imi permite.Va cer ajutorul pentru ca vine iarna si nu stiu daca va face fata gerului.Cine iubeste din tot sufletul animalele si crede ca ar putea sa ii ofere dragostea de care are nevoie ma poate contacta la numarul 0767656362.Va multumesc din inima.

• Imagine de avatar chiriches a spus cu 1 an, 7 luni în urmă:

as vrea sa ajut…dar nu stiu cum..

• Imagine de avatar lupulescu a spus cu 1 an, 4 luni în urmă:

doamne oameni astia ar trebui impuscati le doresc la toti care chinuiesc fintele astea scumpe sa ajunga ca animalele pe strada sa vada cum e i-as scuipa daca i-as avea in fata ochilor sunt niste cretini cum sa omori o astfel de finta un catelush e cel mai bun prieten si ei ii arunca pe strada nenorociti

• Imagine de avatar mella a spus cu 1 an, 4 luni în urmă:

imi vine sa urluuu cand vad ce chinuite sunt sufletelele acestea mici :”"”"”"”(((((((((((((((( nu exista pedeapsa de la D-zeu pentru cei ce le chinuie

• Imagine de avatar C a spus cu 1 an, 4 luni în urmă:

Pentru Andreea,cu toate că răspunsul meu vine cam târziu:
    Ii faci niste poze drăguțe,si impreună cu povestea cățelului postezi aici:
    http://www.adoptiicaini.ro/adauga/
    Mai sunt si alte site-uri pt asta,poți posta si pe facebook! Imi doresc mult ca acestui cățel să ii fie bine acum,aș vrea să le fie tuturor bine!
    @mella,sper ca D-zeu să le dea ce merită,cât mai repede!!!

• Imagine de avatar HaselnuBchen a spus cu 1 an, 4 luni în urmă:

Imi pare rau ca nu am mai intrat pe site pentru a va tine la curent cu aceasta scumpa catelusa,dar foarte mult timp nu am mai vazut-o,la o zi,poate chiar 2-3 dupa Craciun m-am intalnit intamplator cu doamna care o luase in casa si nu a fost capabila sa aibe grija de ea,era si catelusa cu ea,am observat ca din nou a luat pui si am intrebat-o pe respectiva daca a luat puiuti,ma asteptam sa-mi confirme,dar in schimb am primit ca si raspuns ca nu stie dar probabil ca da,catelusa a venit dupa mine pana la usa locuintei mele,respectiva nici macar nu s-a deranjat sa o cheme,si-a continuat pur si simplu drumul.Am luat niste bobite si am coborat cu ea jos sa i le dau,intre timp s-a intors si “stapana” ei,cand a vazut ca-i dau sa manance a inceput sa urle la mine cu ce drapt ii dau eu catelusei sa manance,atunci m-am enervat foarte rau si am intrebat-o cu ce drapt isi bate joc de catelusa si mi-a raspuns ca e a ei si face ce vrea cu ea,i-am zis ca atunci cand a scos-o afara cu tot cu puiuti nu a mai fost a ei si nici nu a interesat-o de soarta lor si ca ar trebui sa imi fie recunoscatoare ca din putinul meu i-am dat si ei sa nu moara de foame,auzind toate acestea s-a infuriat,s-a napustit asupra catelusei,a luat-o in brate si a plecat cu ea.Am ramas privind in urma lor plina de furie si simtindu-ma atat de neputincioasa,m-a durut sufletul ca nu am putut sa fac mai mult.Acum o sa astept pana o sa o revad ca sa-i fac poze,dar nu am cum sa o iau de la acea femeie,practic nu am niciun drept.Offffffffff