Grup Admin

• Imagine de avatar

Grupul principal

Grup public activ cu 1 luna, 1 săptămâna în urmă

Grupul principal al protectiaanimalelor.org

Decuparea urechilor la doberman (6 postări)

← Forum de grup   Director al forumurilor de grup
  • Imagine de avatar Nicoleta a spus cu 1 an, 9 luni în urmă:

Buna ziua, am cumparat si eu un pui de doberman, si as dori sa stiu daca puteti sa ma informati si pe mine, mai este legal decuparea urechilor?

• Imagine de avatar Anyella a spus cu 1 an, 9 luni în urmă:

Buna! In primul rand, sa-ti traiasca! Am avut si eu o dobermanita pana anul acesta, sunt caini extraordinari si depinde de tine sa-l dresezi corespunzator. Eu stiu ca nu mai e legal, insa majoritatea inca mai decupeaza urechile. S-ar putea totusi sa ma insel, poate cineva care stie exact iti va da un raspuns pe masura. O seara placuta!

iti multumesc pentru raspuns, mai astept pentru raspunsuri in continuare

• Imagine de avatar boronea a spus cu 1 an, 9 luni în urmă:

cuparea urechilor nu mai este legala.

multumesc

• Imagine de avatar andreea a spus cu 1 an, 9 luni în urmă:

buna.teoretic nu mai este legal sa cupezi urechile sau sa tai coada cainilor,dar numai teoretic.nu ai precizat dak este o valoare canele din pct de vedere genetic.eu am amstaffi si o sa cupez mereu urechile.intr-o expo un caine cu urechile cupate va avea mereu atu in fata celui cu ele naturale sa zic asa.deci depinde pt ce vrei tu sa le cupezi.dak este caine de expo cupeaza-i dak nu si il ti numai pt tine ca si companie,nu are nici un rost.intr-adevar cu ele cupate e mai elegant.o fi o metoda ,,barbara” cuparea,dar la anumite rase e esentiala,de ex la rottweiler care are coada f grea si lasand-o asa cum e,lunga,in timp pot aparea pb la coloana,stiu caz concret.