Grup Admin

• Imagine de avatar

Grupul principal

Grup public activ cu 1 luna, 1 săptămâna în urmă

Grupul principal al protectiaanimalelor.org

ANUNTAM POLITIA ANIMALELOR DESPRE:… (22 postări)

← Forum de grup   Director al forumurilor de grup
  • Imagine de avatar TexTy a spus cu 1 an, 3 luni în urmă:

Aici vom POSTA toate probremele intalnite pe la noi, in materie de ANIMALE, mici si mari, cu date concrete si detalii exacte(si linck!)…SI VA ASIGUR…ca o data pe saptamana aceste mesaje VOR FI TRANSMISE direct pe adresa de e-mail a POLITIEI ANIMALELOR -Bucuresti..si cele mai grave, postate ca si COMMENT pe paginile sitte-lui politiei animalelor! DOAR IMPREUNA VOM REUSI CANDVA SA SCHIMBAM MENTALITATEA OAMENILOR DIN ACEASTA TARA! CIVILIZATIA ARE NEVOIE DE NOI!!!

andreeabreloo88 a spus cu 5 ore, 21 minute în urmă:
    ajutor!
    am luat un catelus ..golden retriever de la DR IOSIFESCU CATALIN , are canise in tunari si arges , comuna badeni ! din ziua in care mi l-a adus era stricat la stomac , dupa ce mi-a spus k daca vreau sa mi aduca altul , de parca faceam schimb d obiecte nu de un suflet , l-am dus la alt dr si mi a spus k are parvoviroza , desi il am d 4 zile , deci canele mi-a fost adus bolnav !!! desi avea garantie medicala , chipurile . multi oameni au patit ca mine !
    cainii sunt tinuiti in conditii mizere , mirosea groaznic ca mi l-a adus ! trebuie sa facem ceva sa inchidem acele canise , isi bate joc de niste suflete !!!

bichon, atentie mare va rog
    Postat de razvan19771985 pe 25 Ianuarie 2011, ora 17:10
    Tocmai mi-a murit catelusa care era cadoul iubitei mele de craciun.avea 6 saptamani.problema este ca a murit de parvoviroza.Dupa 3 zile in care a fost ca un catelus pe baterie am fost la veterinar si am aflat nemilosul diagnostic.Dupa 5 zile de lupta cu boala a murit saracuta. Problema este ca ne-a fost vanduta cu aceasta boala nemiloasa,desi pe carnet aparea un vaccin contra parvovirozei.iubita mea catelusa provenea de la o canisa din tunari.foarte probabil toti puisorii au fost contaminati cu acest virus.daca cunoasteti pe cineva care si-a cumparat catel de la canisa din tunari si acesta a murit va rog mult sa ma contactati poate gasim o solutie sa-i facem pe acesti nenorociti sa plateasca cumva.sau poate ati cumparat de la asa zisul veterinar catalin iosifescu.erau de la canisa tunari daca au murit.sufar mult dupa ingerasul meu.ne-a impachetat si pe mine si pe iubita mea in 3 zile cat a avut viata la noi.restul s-a luptat cu boala saracuta.

ATENTIE: HOBBY-ZOOPET= Dr.vet.Catalin Iosifescu…bisnitzarul de caini !:))!

Informatii registrul comertului Hobby – Zoopet Srl

Stare societate INREGISTRAT din data de 7 mai 2010
    Cod Fiscal: 26893812

Alte informatii de la Registrul Comertului
    Data ultimei declaratii: 6 mai 2010.
    Data ultimei prelucrari: 11 mai 2010.

Hobby – Zoopet Srl nu este platitoare de TVA. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:)) Cool!

Numar Registrul Comertului J40/4729/2010

Date de contact: Hobby – Zoopet Srl
    Adresa: Str. Nicolae Filimon 32 Bucuresti
    …………………Tare nea’doctoru’ asta!:)) NU PLATESTE TVA…si firma este infiintata de aprox un an!:))

# andreeabreloo88 a spus cu 2 ore, 7 minute în urmă:
    da ..si are 2 canise una in tunari si una in arges , com badeni!!

Slab si chinuit! Asa traieste un caine din Satu-Mare obligat de stapani sa traga lemne cu o mini-caruta. Ca el sunt multe alte animale, spune utilizatorul http://www.stirileprotv.ro, care ne-a trimis imaginile.
    ——————————————————————————–
    In plus, cainele este legat la bot, pesemne sa nu-si muste stapanii. Si daca nu era de ajuns, mai este si lovit cu picioarele.Viata de caine! Legat la bot si obligat sa traga la caruta!

“Nu e prima data cand fac asta”, spune dezgustat utilizatorul stirileprotv.ro. “Nu stiu ce se intampla in lumea asta. Si culmea, nimeni nu face nimic…”

ANUNT: Ai imagini CU “ANIMALE” care pot deveni o stire? Trimite-le pe http://www.stirileprotv.ro, iar ei le vor publica! FILMEAZA SI SANCTIONEAZA ABUZURILE ASUPRA ANIMALELOR IN ROMANIA!!!

pui de caine chinuit de tigani
    Primit:
    “In general, pe tramvaiul 34, chiar de la Dristor daca va urcati veti gasi mereu copii cersind cu un puiut de caine in brate. Puii sunt nemancati, chinuiti pe caldura sau frig de catre ei. Trimiteti acest mesaj cuiva care sa ia masuri !

NASOL!:(((!… http://observator.a1.ro/video/kAoB5SLTnPq

SE ROAGA REDESCHIDERE ACHETA DE CATRE POLITIA ANIMALELOR:
    Din data de: 20 Sep 2008 -SE INTAMPLA IN ROMANIA !!!

Un caine a fost legat de bara din spate a unui autoturism si tarat pana cand a murit.

Incidentul s-a petrecut ieri-dimineata in comuna constanteana Corbu. Protectia Animalelor si Politia Constanta s-au autosesizat si vor începe o ancheta pentru gasirea soferului vinovat. „Vom colabora împreuna cu Politia Constanta pentru a identifica soferul masinii“, a afirmat Murat Ziadin, de la Protectia Animalelor Constanta. Acesta a precizat ca se va face tot ce este posibil pentru a-l localiza pe soferul care a torturat câinele. Sarcina sanctionarii soferului auto revine Protectiei Animalelor, iar Politia se va implica imediat dupa ce se va face o plângere în comuna Corbu. Un caz similar s-a inregistrat in decembrie 2007, la Cluj. Un caine a fost legat de un taximetru si târât minute in sir pe mai multe strazi din oras. Patrupedul a supravietuit insa, intrucat trecatorii care au vazut ce intampla l-au obligat pe sofer sa opreasca.
    Sursa: Gardianul(internetul sa traiasca! Cine zice ca NU STIE…sa il manance ..cainii!:)!

CITAT: ” Ca sa stiti si dvs: in Romania animalele nu numai ca nu sunt protejate , desi exista legi peste legi care cica le protejeaza, dar problemele lor sunt tratate mereu de autoritati cu rea-vointa si indiferenta. Sesizarile noastre sunt luate in deradere sau li se raspunde sec si birocratic ca “in urma cercetarilor totul este in regula si nu s-a incalcat nici o dispozitie legala” sau ” vom cerceta si vom pune in atentia lui cutarescu sa nu mai faca “etc. Scopul ONG-urilor este mai ales sa vegheze la respectarea legilor de protectie a animalelor, si noi asta am facut pana acum, prin aceste sesizari la politie si la Directia Sanitar Veterinara. Din pacate un ONG nu are mai multe mijloace legale sa salveze animalele decat prin: observarea neregulilor, abuzurilor, sesizarea lor la organele competente sa faca cercetari si sa dea sanctiuni si..cam atat. In rest, mai dam spre adoptie un catel, mai sterilizam, mai hranim, mai tratam de boli, mai ajutam adaposturile primariilor, mai facem tone de petitii care ajung nebagate in seama, facem proiecte de lege nebagate in seama… Cam asta e tot ce putem face. Si cu toate astea suntem blamati ca nu facem nimic. Multumim pentru comentariu si pentru empatia cu situatia ingrozitoare prin care trec cainii strazii din Suceava care sunt vulnerabili in fata monstrilor care concep ca otravirea este o solutie de curatare a orasului de caini.”…incheiat citatul!

Si in Targu Neamt…in anii din urma, umblau(la negru!)oameni pusi de primarie, cu geata de postas plina de bucatele de carne otravita…si faceau victime…chiar si printre cainii cu proprietar !!!:P!…si cunos personal doi proprietari…care au mers si au cerut lamuriri primarului(si reclamatie la politie)si nu sa recunoscut sau facut…nimic!!! SE VORBESTE DE ADAPOST PENTRU CAINII COMUNITARI …de ani buni(in Tg.Neamt!)…sau primit si fonduri…ba ca este “la gunoaie”…bva ca este “la sere”…ba ca se va face “la livada”…DAR NIMIC! ….asta este tara noastra; ROMANIA !!!:((

RE-DESCHIDERE ANCHETA IN ARGES
    Din data de:23 Oct 2009
    Arges: Câinii din zona Arpechim, omorâţi în masă
    Nu mai puţin de 20 de câini au fost omorâţi săptămâna trecută, în zona blocului Coremi de lângă Arpechim. Maidanezii au fost otrăviţi şi nu este pentru prima oară când se întâmplă aşa ceva.

Locuitorii din zonă sunt de părere că aceste fapte sunt săvârşite chiar de către un vecin de-al lor care în urmă cu câteva luni a ajuns la spital din cauza muşcăturilor. La doar câteva zile după ce acesta a fost externat, s-au identificat primii câini ucişi. În prezent, autorităţile încearcă să identifice ucigaşul de câini, dat fiind faptul că aceste crime împotriva animalelor sunt pedepsite de lege.

Tudor Pendiuc: „Cetăţenii nu trebuie să rezolve problemele în acest mod!”

Edilul Piteştiului, Tudor Pendiuc, a aflat de acest incident abia miercuri şi îl pune pe seama nemulţumirii cetăţenilor faţă de această problemă, identificată ca fiind una dintre cele mai mari ale Piteştiului. „Cred că piteştenii sunt nemulţumiţi, însă nu trebuie să îşi rezolve problemele chiar în acest mod. Noi am şti cum ar trebui procedat, dar ne împiedică legislaţia.”, ne-a declarat primarul.
    În acelaşi timp, asociaţia Ute Langenkamp, cea care a preluat soluţionarea problemei câinilor vagabonzi, a avut rezultate destul de slabe, dat fiind faptul că adăpostul de la Smeura este suprapopulat, în timp ce numărul câinilor vagabonzi care circulă liberi pe străzile Piteştiului este într-o continuă creştere.
    De vină, declară autorităţile, sunt cetăţenii din jurul Piteştiului care abandonează câinii în oraş.
    S-au promis măsuri dure împotriva acestora, însă doar un argeşean a fost pedepsit, până acum.

AVERTISMENT !!!
    Rugam insistent Politia Animalelor, politia comunitara, politia nationala si Jandarmeria…sa identifice si SA STOPEZE : TRANSFERUL ILEGAL DE CAINI…din adaposturile dintr-un oras…in satele si orasele invecinate !!! Aceasta PRACTICA, este practicata de peste 3-4 ani, eludand legile tarii si cele de bun simt, evazionand astfel statul de fonduri (cele pentru castrare, eutanasiere, etc.!+cele pentru reprindere!:P)
    ACEASTA PRACTICA …este infaptuita cu DUBE SI CAMIOANE(inchise!),chiar termoizolante, pentru a nu se vedea exact ce transporta si odata ajunsi intr-un loc …FERIT…se deschid larg usile si se bate cu bete in lada, iar cainii disperati fug in toate partile!!!:(( Acest fapt, l-am vazut PERSONAL,pe malul Ozanei(in tg.neamt, dar de la distanta…si chiar de am fugit inspre acel loc…masina a plecat! 1)camion!) 2)dacia papuc carosat!)…aceste lucruri FIIND VAZUTE SI DE CATRE ALTE PERSOANE …in zone mai retrase din preajma oraselor, sau la margine satelor din judetul NEAMT !!!…SI NU NUMAI!!!
    Un amic a recunoscut un catel din IASI..in Tg.Neamt(curtea autogarii!) si chiar la chemat la el!…zicea ca a disparut dintre blocuri de circa 2 spatamani inainte de data revederii in tg.Neamt!!! FRUMOS!:)):P

Deoarece se castiga sume frumoase de pe urma acestor “gesturi”…se practica in continuare! Am auzit “zvonuri” ,ca: SI ADAPOSTURI PARTICULARE….cand sut prea aglomerate…trimit la plimbare cazurile mai “disperate” !!! …”Asa-i la NOI…asa-i la noi …” AVIZ AMATORILOR !!!

secom a spus cu 3 săptămâni, 5 zile în urmă:
    Nu numai in Budeasa Arges cainii sunt omoriti in mod sadic.Astazi, in TG-JIU, mai multi caini au fost omorati in mod sadic de niste oameni cu masina GJ15DSC. Evenimentul a avut loc pe strada Ecaterina Teodoroiu, printre blocurile de vizavi de fabrica de mobila. Exista martori oculari.Este adevarat ca sunt multi caini in aceasta zona, dar e pacat sa fie omorati ,nu merita acest lucru.

ATENTIE: HOBBY-ZOOPET= Dr.vet.Catalin Iosifescu
    …pe diferite sitte-uri, in diferite anunturi ale acetei firme si ale acestui domn doctor de capitala…apar diferite ADRESE din Bucuresti si diferite adrese de e-mail!!! Doar nr.de telefon este acelasi cel mai des!!!….nu doar BIZAR…ci “curios” !?!!! …Va rog (care puteti!)sa verificati aceste adrese !!!

TRIST DAR ADEVARAT!!!
    Batuti si otraviti: soarta cainilor din Targu Neamt

Cazul a fost adus in atentia http://www.stirileprotv.ro de o uitilizatoare a site-ului, Raluca Smintina. Femeia, ingrozita de ce se intampla in orasul ei, a facut mai multe plangeri la Primarie, Politie si Directia Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor. Potrivit acesteia, raspunsul autoritatilor a fost ca, neimaintalnind astfel de cazuri, nu stiu cum sa rezolve problema.

Cert este un singur lucru. Targu Neamt nu are un adapost de animale. Astfel, “cainii sunt capturati si dusi la groapa de gunoi sau otraviti prin oras, chiar si pe proprietati private,” spune Raluca Smintina. Femeia a vazut chiar si cum un catel era biciuit de un carutas, pe strazile orasului.

Satula sa dea zi de zi peste caini morti, dar si sa se loveasca de indiferenta autoritatilor, Raluca a luat initiativa si a dus unul dintre cadavre la o clinica veterina pentru autopsie. Rezultatele le va primi in cursul saptamanii viitoare. Pana una alta, femeia este hotarata sa faca un drum pana la Bucuresti pentru a sesiza si autoritatile de aici In legatura cu ororile din Targu Neamt.

Dupa cum bine stiti, in Romania exista o Lege privind protectia animalelor. Din pacate, nu este aplicata corespunzator! Prea putini sunt cei care platesc pentru actele lor de cruzime! PACAT!:((

• Imagine de avatar alexandrasimu a spus cu 1 an, 3 luni în urmă:

Buna seara

Sunt socata si ingrozita de ce am vazut azi in spatele blocului meu…. o catelusa, puiut inca, cu care obisnuiam sa ma joc mereu cand imi plimbam cainele, pe care o mangaiam, careia ii aduceam mancare si apa, a fost omorata de cineva si trantita pe un morman de zapada cu labutele din fata legate cu o sarma.
    Pur si simplu am izbucnit in plans cand am vazut-o aruncata acolo. Imi e teama pentru inca doi puiuti care stau acolo cu mama lor. Nu e prima data cand se intampla chestia asta, acum vreun an de zile cineva a incercat sa omoare un pui de caine in parcarea aia calcandu-l cu masina, nu l-a omorat dar l-a schilodit. Fratii lui de atunci au disparut subit, nu stiu ce s-a intamplat cu ei. Eu pur si simplu nu mai suport sa vad asa ceva, sunt animale nevinovate si nu merita asa ceva. Ce pot face sa-i ajut macar pe cei doi pui care mai stau acolo. Din pacate n-am nici cea mai vaga idee despre cine ar putea face lucrurile astea si nici nu stiu cum sa fac sa aflu. Sincer, daca as afle cine a omorat catelusa cred ca l-as jupui de viu, nu se poate numi om…..
    Va rog mult, spuneti-mi ce sa fac pentru cei doi puiuti si mama lor care stau in spatele blocului meu?