Grup Admin

• Imagine de avatar

Dolj

Grup public activ cu 1 luna, 3 săptămâni în urmă

Protectia animalelor in judetul Dolj – Alatura-te acestui grup!
Lista asociatiilor din judeul Dolj: http://www.adoptiicaini.ro/judetul-dolj/
Yahoo Messenger ID pentru implicare prin voluntariat: adoptiicaini.dolj

Hai sa ajutam o catelusa! (15 postări)

← Forum de grup   Director al forumurilor de grup
  • Imagine de avatar Mihaela a spus cu 1 an, 5 luni în urmă:

In urma cu mai bine de 1 an a aparut in fata blocului o catelusa jucausa si prietenoasa. De atunci ii dau sa manance zilnic………m-am atasat de ea foarte mult. Era o nazdravana si jumatate,pe unde ma duceam,pe acolo venea si ea. Am folosit “era” si nu “este”, pentru ca a existat cineva care i-a luat bucuria de a “zapacita”……….asa imi placea sa o alint. Un om rau a lovit-o,iar un altul a dat cu masina peste ea………..de 3 saptamani nu isi mai poate folosi labutele din fata………..pur si simplu se taraste. Am fost cu ea la veterinar, i s-a facut un tratament,dar nimic. Am mai dat de 2 fete care vor sa o ajute si a ramas sa mergem sa ii facem o radiografie……….poate mai are sanse. Mi se rupe sufletul cand o vad asa.
    Daca mai este cineva interesat si ne poate sustine in ceea ce vrem sa facem, contactati-ma!
    Si cateii fara stapani au dreptul la viata!

• Imagine de avatar andreea a spus cu 1 an, 5 luni în urmă:

buna.posibil sa fie probleme neurologice.depinde in ce zona a corpului a fost lovita.dak o iubesti intr-atat ia-o acasa.uneori dragostea si rabdarea pot face minuni.afara in strada nu are nici o sansa,iar in starea in care este e neputincioasa in fata agresiunii altora.incearca sa ii dai spirulina pastile cate una pe zi si artrostop sau alflutop intramuscular.eu in urma cu un an am adoptat o catelusa care isi tara picioarele din spate.azi e fericita si merge,bine,nu chiar perfect,dar merge si chiar topaie.arerea mea e totusi sa ii faci o radiografie sa vezi clar despre ce este vorba.bafta si sper sa aud vesti bune.

• Imagine de avatar Elena a spus cu 1 an, 5 luni în urmă:

Buna.
    Am citit povestea “catelusului schiop” din ziua de azi…
    Si eu consider ca ar fi bine sa o iei in casa, dar uneori chiar nu se poate…
    Daca ai posibilitatea, o poti duce undeva la tara, dar cu conditia sa aiba cineva mereu grija de ea. Dar, mai intai trebuie tratata. Ar trebui sa consulti mai multi medici veterinari. Daca ar fi ceva mai grav, ca o operatie scumpa, am putea face o strangere de fonduri.
    Animalele merita totul.

Nu pot sa nu ma gandesc la durerea care i se citeste in ochi, probabil asta te face sa suferi si mai tare…

• Imagine de avatar zerozece a spus cu 1 an, 4 luni în urmă:

:(

• Imagine de avatar Georgiana a spus cu 1 an, 4 luni în urmă:

ce sa mai intamplat cu aceasta catelusa:(?

• Imagine de avatar hangelica a spus cu 1 an, 4 luni în urmă:

ce s-a mai intamplat cu catelusa_?

• Imagine de avatar bancilaalexandra a spus cu 1 an, 4 luni în urmă:

este incredibil cata rautate poate exista in sufletul unor persoane…..sper sa se faca bn.si cum a zis cnv mai sus daca este nevoie sa se faca o strangere de fonduri.sunt tare curioasa ce sa mai intamplat cu ea?sper ca sunt vesti bune.

• Imagine de avatar Mihaela a spus cu 1 an, 4 luni în urmă:

Va multumesc pentru mesajele postate. Nu am mai intrat de mult pe acest site si de aceea nu am mai postat nimic la anuntul meu.
    La cateva zile de la postarea anuntului, o doamna a luat catelusa si a spus ca o duce la adapostul de la Facai. Am mia intrebat de ea,dar zice ca nu e nici o remediere………nu stiu ce sa mai cred.

• Imagine de avatar zerozece a spus cu 1 an, 4 luni în urmă:

Eu cred ca nu ii imbunatateste cu nimic situatia din contra la adapost o sa fie foarte greu pentru caine, schimba mediul, acolo sunt multi caini cred ca nu prea fericiti nici ei, este inchisa intr-o incapere din pacate. Cred ca un doctor ar trebui sa spuna daca cainele se chinuie defapt in mod sigur se chinuie e mai bine sa fie dusa la veterinar, eutanasiata

• Imagine de avatar andreea a spus cu 1 an, 4 luni în urmă:

dak a ajuns intr-un adapost cei de acolo nu se vor ocupa special de ea fiindca sunt multe suflete acolo.posibil sa o eutanasieze.pt k nimeni nu se chinuie cu ea in astfel de locuri.dak e cainele tau te chinui cu el dar asa…stiu o familie de dr care au avut ani de zile un labrador semiparalizat,dar cum am zis,era al lor.il scoteau cu ham si cearceaf sub burta ca sa poata merge sustinut.rar asa devotament.a murit acum 2 ani de batranete dupa ce vreo 7 a fost paralizat in urma unor muscaturi la coloana.

• Imagine de avatar andreea a spus cu 1 an, 4 luni în urmă:

multa lume crede k in adaposturi animalele sunt bine ingrijite…noi nu suntem in alta tara ,ci in romania.o tara in care oamenilor caora le pasa sunt in pocentaj de 1%.mi-am pierdut odata o catea[am gasit-o pana la urma}si am fost si in adaposturi sa o caut.nu pot sa zic ce am vazut acolo….conditii mizere,caini tinuti gramada in tarcui mult prea mici,etc

• Imagine de avatar Gabriel Petrica (Anima SOS) a spus cu 1 an, 4 luni în urmă:

Adaposturile reflecta in general gradul de civilizatie al tarii. Chiar si acolo unde se stradueisc oamenii si chiar ar vrea sa faca ceva decent, nu sun fonduri, nimeni nu face donatii. Romanul u are cica bani … decat sa bage in burtoaca. Cat timp asta no sa se schimbe … Nu se vor schimba nici conditiile din aceste addaosturi !
    Incearca sa pui pe hartie ce sume ai avea nevoie sa faci un adaost decent, preferabil un No Kill Shelter in care sa aduci animalele batrane care altfel in adaposturile obisnuite ar fi eutanasiate … vezi la ce sume initiale aungi, apoi costurile de intretinere si pt hrana … de unde sa le aduci ? Doar din afara … se mai satura si strainii sa ne tot rezolve noua problemele .. si ii inteleg si eu. Suntem un neam de neputinciosi, si ne eritam soarta … pacat ca tebuie sa sufere aceste fiinte din cauza neputintei si barbariei acestui popor :(

• Imagine de avatar Mihaela a spus cu 1 an, 4 luni în urmă:

Acea persoana care a dus catelusa la adapost a spus ca se ocupa un doctor de ea…………a trecut prea mult timp de atunci, asa ca nu cred ca mai este in viata. Cred ca au eutanasiat-o.

• Imagine de avatar Gabriel Petrica (Anima SOS) a spus cu 1 an, 4 luni în urmă:

De obicei asta se intampla cand un caine cu probleme intra la gramada. Zi mersi daca a fost eutanasiata intr-un mod decent, si nu a fost aruncata intre ceilalti drept pranz :(

• Imagine de avatar alina a spus cu 1 an, 4 luni în urmă:

Daca ai posibilitatea, ia-o din adapost. Si eu sunt voluntar la un adapost de stat, care colaboreaza cu ONG-ul din acre fac parte si stiu cat de greu e sa acorzi ingrijire unui caine cu nevoi speciale. Insa daca vei lua catelusa si o vei duce undeva , poate la o curte, un loc izolat, are multe sanse sa isi revina in cateva luni. Stiu din adapostul din Suceava o multime de caini cu probleme locomotorii care cu timpul si-au revenit. Insa nu au stat la gramada cu alti caini, au stat linistiti si au fost supravegheati.Si la o curte particulara se poate face asta. Timpul si putina liniste pot face miracole!