Buna…vreau sa spun ca azi, in timp ce asteptam autobuzul spre casa, am vazut pe mijlocul strazii un pui de catel mic. Foarte mic. Brusc, o masina a venit, ocolindu-l, dar urmatoarea nu a avut prea mare chef de franare asa ca a trecut peste el. Nu m-am exprimat bine, nu l-a omorat, catelusul a ramas intre rotile masinii, deci la mijloc.
Ca in filme….
Am traversat repede si l-am luat sa vad daca are ceva. Am vazut cu usurare ca era intreg, si m-am decis ca trebuie sa-l iau de acolo sau va muri intr-un fel sau altul. Initial el se plimba pe trotuar, probabil cautandu-si mamica, dar…
L-am adus acasa, dar parintii mei nu-s de acord cu animalele in casa:( m-au data afara cu el cu tot…
Lucky, pentru ca este un norocos, la cum a scapat din ghearele mortii si ale oamenilor nepasatori, sta acum pe cateva haine mai vechi, in spatele blocului, la adolie dar nu la caldurica.
Imi pare foarte foarte rau de el dar nu am ce sa-i fac…nu sunt majora si nu-mi pot impune parerea inca.:(
Pot doar sa-i dau de mancare, fapt cu care, intr-un final parintii au cazut de acord.
Apelez la iubitorii de animale din Dolj, nu merita sa stea in frig, mai ales ca peste cateva luni incepe frigul. Nu stiu ce sa-i fac momentan…
O sa-i iau de la farmacie un biberon si o solutie anti-purici, insa sper sa supravietuiasca. Prietena care era cu mine cand l-am luat este in aceeasi postura.
Nu-mi inteleg parintii, nu inteleg oamenii care nu le plac animalele. Darnu am ce face.
V-as fi recunoascatoare daca l-ar adopta cineva, sa aiba un camin unde sa fie iubit.
El este negru, cu o pata alba in frunte si un “lantisor” alb la gat. Este speriat, dar foarte atragator si scump. Ca orice vietate mica.