Grup Admin

• Imagine de avatar

Constanta

Grup public activ cu 6 ore în urmă

Protectia animalelor in judetul Constanta – Alatura-te acestui grup!
Lista asociatiilor din judeul Constanta: http://www.adoptiicaini.ro/judetul-constanta/
Yahoo Messenger ID pentru implicare prin voluntariat: adoptiicaini.constanta

Vreau sa ajut in Constanta (8 postări)

← Forum de grup   Director al forumurilor de grup
  • Imagine de avatar raduct a spus cu 7 luni în urmă:

Salut tuturor! Iubesc foarte mult animalele si doresc sa fac mult mai mult decat atat. Sa ma implic! Sunt cateva sute de pet shopuri in constanta si mii de oameni care cheltuie cateva sute de mii ( lei vechi) saptamanal. Sunt absolut convins ca mare parte din acestia ar contribui bucurosi cu o mica suma, ptr a ajuta animalele fara stapan, adaposturile. Sunt firme in constanta pe care le as colinda sau carora le as scrie si nu pot sa cred ca toti ar ramane nepasatori. Si daca ar fi asa, macar sa stiu ca am incercat.Insa nu voi putea face toate astea in nume propriu . Doresc sa ma alatur unui Ong, asociatii, evident fara nici o pretentie financiara. Nr meu de tel este 0726017877

• Imagine de avatar lightangel a spus cu 7 luni în urmă:

buna radu!eu sunt cornelia din c-ta si de asemenea incerc sa ajut animalele.sunt si vegetariana tot pt animale deoarece eu consider ca toate animalele au dreprul la viata inclusiv porcii,gainile si restul.in ceea ce priveste catelusii de asemenea incerc sa-i ajut cat mai mult si eu.eu am cativa catelusi in cartier la mine pe care ii ingrijesc insa vreau sa fac mai mult.as vrea sa colaborez cu fundatia noroc din c-ta.au pagina pe facebook.au si un adapost cu catei.poti lua legatura cu ei,a sa iau si eu legatura cu ei si poate ne vom cunoaste si poate vom reusi sa facem ceva pt animale impreuna.pe facebook gasesti mult mai multe informatii si asociatii.

uite si date de contact ale fundatiei noroc:www.fundatia-noroc.ro
    email: eugenia.hulea@fundatia-noroc.ro sau fnoroc@yahoo.com si niste nr de tel 0723767719 0241620200

sunt date pe care le-am gasit pe facebook

o sa iau si eu legatura cu ei.

Merci. Voi lua legatura cu dansa chiar acum

Buna Radu!Mai este si Asociatia Spike din Cernavoda care se ocupa cu catelusi si chiar ei aveau f mare nevoie de sprijin.Pe facebook au facut apel la oameni cum ca ar avea nevoie de paturi,alimente si tot ce se poate pt restaurarea custilor si pt intretinerea adecvata a animalelor de acolo.Am inteles ca una dintre doamnele care se ocupa cu aceasta este chiar din C-ta.Uite date de contact: email asociatia_spike@yahoo.co.uk tel. 0733148173 0761944592 0761431102
    Cred ca este o idee f buna cu adunarea de fonduri prin petshopuri,in felul acesta ar putea ajunge banii la adaposturile care intretin animalele si care au mereu nevoie atat de hrana cat si de diverse materiale pt intretinere.Eu consider ca nu conteaza de unde este asociatia sau adapostul,peste tot sunt suflete nevinovate care au nevoie de ajutorul nostru al oamenilor.Sa speram ca vom reusi cat mai multi sa ajutam aceste suflete gingase.

• Imagine de avatar simona a spus cu 7 luni în urmă:

Buna dimineata! Pompierii nu mai pot interveni să salveze anim. care se refugiază în arbori, pentru că au ”cazuri mai importante”.Ce ne facem? Sunt trei pisici blocati de-o sapt. într-un copac în tomis III. Sunt slabiti si deshidratati.Cine ii ajută?

am incercat cu o scara tripla de la rds insa lipsesc cativa merii ptr a ajunge la pisica. Din pacate pompierii au spus ca toate experientele lor de a salva un animal aflat la inaltime s-au sfarsit prost. Animalul fuge in astfel de situatii iar de la o inaltime ca cea la care este pisica..amin.Am ramas prost sa constat ca in curtea aceea functioneaza birourile mai multor companii printre care si de constructii si montaj . Cata nesimtire!