Grup Admin

• Imagine de avatar

Cluj

Grup public activ cu 5 ore, 52 minute în urmă

Protectia animalelor in judetul Cluj – Alatura-te acestui grup!
Lista asociatiilor din judeul Cluj: http://www.adoptiicaini.ro/judetul-cluj/
Yahoo Messenger ID pentru implicare prin voluntariat: adoptiicaini.cluj

O noua asociatie (4 postări)

← Forum de grup   Director al forumurilor de grup
  • Imagine de avatar Marian Daniel a spus cu 1 an, 2 luni în urmă:

De ce nu putem si noi sa preluam o initiativa gen celei din Bucuresti, care au propus donare de hrana pentru cainii din adaposturi. As dorii sa vad cate persoane de pe acest forum raspund afirmativ, care “spun” ca iubesc animalele si le-ar putea ajuta ,la aceasta propunere doresc a aduce cat mai multe persoane pentru a organiza o colectare de hrana pentru animalele nevoiase sau o asociatie non-profit , in Cluj…. dar tipic romanului cred ca o sa raman doar cu postarea…. Daniel, o seara buna tuturor.

• Imagine de avatar Amalia a spus cu 1 an, 2 luni în urmă:

Salut,
    Au inceput sa se faca colectari de hrana – in Cluj – pentru adaposturi din tara. De exemplu, in 25 februarie s-a strans hrana pentru adapostul Fiducia din Regin. S-au strans ~ 900Kg de mancare + vreo 63 de conserve pentru cei 200 de catei care ramasesera fara mancare… Iar in 18 martie se mai organizeaza o colecta pentru adapostul Trei Frati Patati din Turda (pentru cei care au cont pe Facebook): http://www.facebook.com/event.php?eid=200578089970952 Pentru cei care nu au cont pe Facebook, aici sunt detaliile:
    In data de 18.03.2011 ,intre orele 18:00-20.00 ,va astept in parcare la Sala Sporturilor in speranta ca ceea ce s-a intamplat pt adapostul din Reghin putem realiza si pentru cei 90 de caini aflati in grija Asociatiei “Trei Frati Patati” din Turda ramasi fara hrana.
    In data de 19.03.2011 se va organiza si o actiune de voluntariat la adapostul din Turda constand in curatenie,reparatii si constructie custi si tarcuri, daca sunt persoane interesate va rog sa ne anuntati din timp ca sa putem organiza transportul : mony_a18@yahoo.com/0741757079

• Imagine de avatar diva82 a spus cu 1 an, 2 luni în urmă:

Buna Amalia .. se pare ca numarul tau de telefon nu este scris corect:) … Am vrut sa te intreb daca sti cat ar costa transportul pana in turda caci as vrea eu si cu inca vreo 3-4 prietene sa ne alaturam …
    Si inca un lucru .. daca stie cineva .. As vrea sa facem actiuni de voluntariat si la adapostul primariei .. daca se poate caci noi avem pana la 15 ani .. Daca stie cineva :) ,,,,

Mersi mult . :) idu meu : diva_xoxo82@yahoo.com

• Imagine de avatar Amalia a spus cu 1 an, 2 luni în urmă:

Salut,
    Am editat mesajul de mai sus cu nr corect, insa nu sunt informatiile mele, ci le-am luat de pe pagina de Facebook care am scris-o mai sus. Daca vreti mai multe detalii despre cum sa ajungeti in Turda, ori intrati pe http://www.facebook.com/event.php?eid=200578089970952 , ori sunati la nr de telefon de mai sus. Si eu vreau sa ma duc, insa nici eu nu stiu sigur cum o sa fac cu transportul :)