Grup Admin

• Imagine de avatar

Cluj

Grup public activ cu 5 ore, 51 minute în urmă

Protectia animalelor in judetul Cluj – Alatura-te acestui grup!
Lista asociatiilor din judeul Cluj: http://www.adoptiicaini.ro/judetul-cluj/
Yahoo Messenger ID pentru implicare prin voluntariat: adoptiicaini.cluj

Ma popate ajuta cineva? (11 postări)

← Forum de grup   Director al forumurilor de grup
  • Imagine de avatar alala a spus cu 1 an, 2 luni în urmă:

Stau in Marasti, mai exact langa fabrica Farmec, daca stie cineva zona. Aici este un canal cu apa in care au cazut 2 caini, probabil de azi noapte. Eu nu pot sa-i scot singura, unul dintre caini pare a fi un ciobanesc, iar celalalt este lup. Ma poate ajuta cinva cu un sfat sau poate cineva sa-mi dea o mana de ajutor sa-i scoatem de acolo?

Multumesc foarte mult.

• Imagine de avatar oanacamy a spus cu 1 an, 2 luni în urmă:

buna.eu zic sa suni la pompieri in caz ca nu te ajuta vreun om de pe acolo.pompierii vor veni sigur.

Nu ma ajuta nimeni, aceeasi problema am avut-o si acum 2 ani cand a cazut un caine tot aici. I-am dat mancare de 2 ori pe zi timp de 1 luna sa reziste pana am gasit pe cineva sa ma ajute sa-l scot de acolo. Oamenii sunt total indiferenti cand vine vorba de asta, din pacate…

• Imagine de avatar Marian Daniel a spus cu 1 an, 2 luni în urmă:

Vaii… in ce canal? eu acum sunt in marasti..dar trebuie sa plec la faculta , sunt greu de scos?

• Imagine de avatar Amalia a spus cu 1 an, 2 luni în urmă:

Salut,
    S-ar putea sa aiba nevoie de ingrijiri medicale. In cazul asta, trebuie contactata o clinica veterinara. Trivet de ex, mie imi par ok, am vazut ca au si ceva masina mai mare: 0264418599. Pot sa ii sun eu sa vb cu ei, insa nu stiu exact unde sunt cateii. Te rog sa imi dai nr tau de telefon daca vrei, sa vorbim mai bine la telefon (sau pe mess. adresa mea e aylamma).

• Imagine de avatar Marian Daniel a spus cu 1 an, 2 luni în urmă:

gata ti`am dat add , la adresa ta te Y!mess

Este un canal chiar in fata la BRD-ul de langa blocul Spray…de asta vorbesti? Am fost acolo si nu era nici un catel…si din cate am vazut, cred ca poate iesi un catel de acolo.

Ciao,
    Ma scuzati ca n-am mai raspuns,dar am plecat la lucru. La ora 11 erau inca acolo, e vorba de canalul care trece prin fata fabricii farmec. Amalia ai fost forte aproape. Nu cred ca pot iesi, decat daca sunt trasi afara de cineva. Nu sunt raniti,sunt doar obositi si probabil uzi ca au tot trecut de pe un mal pe altul. Maine dimineata ma uit si va tin la curent.
    Multumesc mult!

Cainii sunt inca acolo din pacate, ei se tot plimba si trebuie sa te uiti atent sa-i vezi…I-am propus si lui Marian, daca mai vrea cineva sa ne vedem diseara la 18:45 dupa ce ies de la lucru in fata la blocul spray sa vedem ce putem face pentru ei. Sunt convinsa ca nu stau acolo de buna voie,ci pentru ca nu mai pot iesi.

Am uitat sa precizez nr meu te tel: 0745189266, daca vreti sa tinem legatura azi sa vedem ce putem face pentru ei.

O sa vin si eu diseara.