Grup Admin

• Imagine de avatar

Cluj

Grup public activ cu 5 ore, 51 minute în urmă

Protectia animalelor in judetul Cluj – Alatura-te acestui grup!
Lista asociatiilor din judeul Cluj: http://www.adoptiicaini.ro/judetul-cluj/
Yahoo Messenger ID pentru implicare prin voluntariat: adoptiicaini.cluj

Ma poate ajuta cineva? (3 postări)

← Forum de grup   Director al forumurilor de grup
  • Imagine de avatar jules a spus cu 1 an, 3 luni în urmă:

Salutare..sunt din Aiud..dar vad ca Alba nu are grup..nici nu ma mir. m-am aciuit pe langa Cluj ca sunteti si aproape si activi.
    Pe scurt.. vineri dimineata pe la 4 primaria a facut “curat” printre caini..direct cu siringi cu otrava. La asa zisul adapost nu e niciun caine. De ani de zile hranim cainii din cartier, nu sunt agresivi. Problema mea cea mai stringenta este ca un catelus a scapat si umbla cu o siringa infipta in picior. Totdeauna a fost mai blegut si fricos, se speria si de mancarea ce i-o aruncam pe geam. Acum ii e frica de toata lumea, nu vine la mine. Am incercat sa il prind, am vrut sa il iau in casa sa aduc un veterinar sa-i scoata siringa si sa-l trateze. De trei ori am colindat tot cartierul in speranta ca reusesc sa-l prind cumva… sa arunc o patura peste el.. nu stiu. Dati-mi o idee, un sfat, o mana de ajutor… orice. Nu-mi pot scoape din minte ochisorii speriati

• Imagine de avatar daria a spus cu 1 an, 3 luni în urmă:

Uneori ramai mut de revolta….Incearca sa lasi ceva de mancare pe jos, prin locuri mai dosite, poate il momesti cumva. Sper sa il gasesti, ca prea mult nu o sa reziste cu siringa in picior. Multa bafta!:(

• Imagine de avatar mella a spus cu 1 an, 2 luni în urmă:

ce s-a mai intamplat cu catelusul acela? :( ( in rest,no comment!