CE SE VA INTAMPLA CU CATELUL NOSTRU DACA MURIM INAINTE?
Sunt familii care ne critica pt. detinerea lui/ei in casa, iar familii care accepta situatia noastra.
AR FI DISPUSA FAMILIA TA sa accepte ca membru creatura pe care tu o iubesti acum atat de mult, in cazul mortii tale?!
AICI aveti un caz de familie care a acceptat, insa ulterior a predat ambii catei spre Ecarisaj.
Doamna Magda (aprox. 50 de ani) salveaza, ingrijeste si iubeste enorm 2 catei multi ani, insa este chemata sa plece din aceasta Lume in toamna lui 2010 (Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca).
Familia ei cunoaste situatia si stie ca aceste 2 creaturi au fost fericirea ei cea mai mare, ii iubea enorm! Ii hranea cu ce putea mai bun, ii plimba ore in tregi in fiecare zi, nu ii certa niciodata. (despre bunurile materiale lasate mostenire impreuna cu acesti 2 catei nu vorbim aici).
De aprox. o saptamana gasesc cateii ghemuiti si tematori intr-o boxa din Ecarisaj! Ma revolt, uimita fiind, e INCREDIBIL! Sunt lamurita: sunt aici de cateva saptamani bune, nu sunt pierduti, nici confiscati, au fost predati cu acte in regula. Familia nu ii mai vrea.” SUPERB!
Traind pana acum in apartament, cateii nu sunt pretabili pt. a fi eliberati pe teritoriul public, nu stiu sa isi procure hrana, nici sa se fereasca de alti caini sau masini ori oameni rai.
Adoptia este putin probabila, cainii au o varsta si nici estetic nu corespund dorintelor vizitatorilor. Cei vizati pt. adoptie sunt puii, cainii de rasa sau metisii de rasa, ori cainii mai tineri si mai frumosi.
Cel mai mic dintre ei l-am scos pe loc, a fost deja dat spre adoptie la o persoana buna. Muki a ramas …. singur….. inchis in boxa…. speriat si ghemuit, probabil amintindu-si de iubirea si grija de care avea parte pana acum…
Muki este un catel de talie medie, cuminte, castrat, vaccinat, etc. Deocamdata e singura poza pe care o am, voi incerca sa fac rost de altele… insa prea putin conteaza, POVESTEA LUI SPUNE TOT! http://www.facebook.com/zooland.ro#!/photo.php?fbid=1878475645653&set=o.204445212900082&theater
Permiteti-mi sa il consider un caz grav si urgent, si sa pun intrebarea ce va fi cu cateii mei daca ….. un accident, o boala subita …?!?! Dar cu ai vostrii?!?!
INTREBATI MAI DEPARTE, un adoptator, chiar si temporar, la curte chiar, trebuie scos de acolo! Ajutam cu transport, hrana, vaccinari, cusca, orice se poate …?