Grup Admin

• Imagine de avatar

Caras-Severin

Grup public activ cu 2 săptămâni, 5 zile în urmă

Protectia animalelor in judetul Caras-Severin – Alatura-te acestui grup!
Lista asociatiilor din judeul Caras-Severin: http://www.adoptiicaini.ro/judetul-caras-severin/
Yahoo Messenger ID pentru implicare prin voluntariat: adoptiicaini.carasseverin

Oferiti-le o sansa la viata (9 postări)

← Forum de grup   Director al forumurilor de grup
  • Imagine de avatar Loredana a spus cu 1 an, 6 luni în urmă:

Incercam sa dam spre adoptie 5 caini maturi. Sunt membra in asociatia Dogs Cester Resita si de anul trecut din vara avem un salas, unde ne-a lasat proprietarul sa tinem caini, insa anul acesta mi s-a spus ca intr-o luna vrea sa plec de la acel salas pt ca vrea sa-l vanda. Va dati seama ca mi-a picat foarte prost stirea, deoarece abia ne zbatem sa facem rost de un teren macar concesionat. Avem la acel salas 5 caini maturi, 2 caini de 5 luni si 7 pisici. Eu locuiesc intr-un apartament cu 2 camere, deci nu am posibilitatea sa-i adun pe toti. De aceea cer ajutorul iubitoriilor de animale. Poate unul dintre voi doriti unul dintre catei sa-l luati acasa, pt ca eu nu vreau sa le dau drumul pe strada si sa ajunga cum i-am gasit. Si anume Labus, un catel de talie mijlocie a fost calcat la 2 masini de mine pe strada, am oprit masina si domnul care a dat peste el a spus urmatorul lucru ”am preferat sa dau in el decat sa pun frana brusca si sa intre cei din spate in mine”. Vroiam sa-i dau si o palma sa-l trezesc la realitate, dar am luat de urgentza cainele de pe jos si l-am dus la veterinar. Avea piciorul rupt si in acea zi i-a facut operatzie si i-a pus tije. Acum poate sa calce pe picior dar inca nu este vindecat 100%. Doua cateluse sterilizate una luata de la o luna de pe strada si parca ar avea ghinion deoarece nimeni nu o vrea, ne-am chinuit cu ea de 1 an sa ii gasim stapan, dar nu stiu care e cauza de ce nu o vrea nimeni, deoarece este foarte dragalasa si mica de statura, o cheama Veve ca atunci cand era mica semana ca o veveritza, acum insa pare a fi vulpitza cu parul scurt. Iar Pami este sterilizata si am inceput sa o dresam, stie sez, si sa dea laba. Este foarte cuminte, intelege tot ce ii spui, si are in jur de 4-5 ani. Mai avem o catelusa in varsta de 2-3 ani pe nume Sara care am luat-o dintr-un parc unde cativa copii aruncau cu pietre in ea si era ranita. Iar Lessie este o catelusa gasita pe marginea drumului impreuna cu 7 pui dupa ea. Pauii i-am dat, a mai ramas 1, restul si-au gasit stapani. Iar cei 2 in varsta de 5 luni, una este fetita gasita in mijlocul drumului aschie de slaba iar al doiela este baietel gasit intr-o statie de tramvai plin de raie, avea rani peste tot, iar acum si-a revenit total. Iar pisicile sunt 6 mici in varsta de 2-3 luni, 3 sunt negre iar 2 sunt gri cu alb si 1 alb cu negru. Iar a 7 pisica este mama a 3 dintre ele, este albastru de rusia (gri). Mai multe informatii despre aceste animale si poze le gasiti pe site-ul http://WWW.DOGSCENTER.RO in magina Galerie Foto. Sper sa ma ajute cineva sa le gasesc intr-o luna stapani la toti, deoarece voi fi obligata sa ii las ori la padocul din Resita unde as prefera mai bine sa stea pe strada decat acolo. Sunt dispusa sa ii duc oriunde in tara, numai sa fie ingrijitzi cum trebuie. Va multumesc!

• Imagine de avatar clari a spus cu 1 an, 6 luni în urmă:

am dat si eu mesaj pela prieteni care ar dori sa adopte catelusi sunt minunati

Iti multumesc din suflet Clari

• Imagine de avatar Bianca a spus cu 1 an, 6 luni în urmă:

Am intrebat si eu prieteni,contiunui cautarea. Oamenii nu ii vor din cauza faptului ca sunt maidanezi,ceea ce mi se pare aiurea. Ei nu inteleg ca un caine nu trebuie sa fie neaparat de rasa pentru a oferi afectiune. Si cu siguranta oamenii care stau la bloc nu ii vor lua, deoarece majoritatea maidanezilor sunt de talie mijlocie/mare, deci au nevoie de mai mult spatiu. Succes oricum in gasirea stapanilor, eu mai intreb si daca gasesc pe cineva te anunt.

Am resuit sa dam pisicute, ne-a mai ramas 2 negre si mama lor adica o pisica de rasa albastru de rusia in varsta de 2-3 ani. Iar din catei am reusit sa gasim doar 1 stapan pt catelusa de 5 luni care a ajuns in Germania. Restul animalelor inca asteapta sa fie adoptate! Va rog ajutati-ne! Va multumim!

• Imagine de avatar Gabriel Petrica (Anima SOS) a spus cu 1 an, 5 luni în urmă:

Care mai este situatia ?

• Imagine de avatar Loredana a spus cu 1 an, 4 luni în urmă:

Am ramas cu 3 caini. Pisicile le-am dus la bunica mea, deoarece a trebuit sa ne mutam. Acesti 3 caini ramasi sunt maturi de aceea este f greu sa le gasim stapani. 2 cateluse sterilizate si un mascul.

noii catelusi care asteapta sa fie adoptati

nu stiu daca se vad pozele dar le-am atasat.