Grup Admin

• Imagine de avatar

Caras-Severin

Grup public activ cu 2 săptămâni, 5 zile în urmă

Protectia animalelor in judetul Caras-Severin – Alatura-te acestui grup!
Lista asociatiilor din judeul Caras-Severin: http://www.adoptiicaini.ro/judetul-caras-severin/
Yahoo Messenger ID pentru implicare prin voluntariat: adoptiicaini.carasseverin

• Imagine de avatar mirabela a spus cu 1 an, 5 luni în urmă:

buna,am o mare rugaminte la voi, am nevoie de un sfat sau o indrumare mai bine zis. desi sunt o mare iubitoare de caini,de cateva luni vecina de viz-a-viz imi da impresia ca isi tine cainii nemancati, si tind sa cred asta deoarece sunt asa de slabi ca le poti numara coastele si din cauza asta acesti caini scheauna zi si noapte si nimeni nu i-a atitudine.as putea sa fac ceva?la cine sa apelez ca vina sa i-a cainii astia de aici?

• Imagine de avatar andreea a spus cu 1 an, 5 luni în urmă:

incearca sa vb cu ea.dak e iubitoare de caini nu cred k nu vrea sa vb.dar sa nu ii spui direct.vezi cand iasa cu ei la plimbare si mergi sa ii mangai.si din una in alta o intrebi de ce sunt asa slabuti.poate e genul lor mai costelivi sau au pb medicale.poate nu isi permite sa mearga la un vet.intreab-o dak sunt deparazitati int si ext k poate si asta sa fie o pb.

• Imagine de avatar Loredana a spus cu 1 an, 4 luni în urmă:

Sunt foarte multi iubitori de animale, care inteleg ca atunci cand ii iubesti, mai mult ii chinui. Am cunoscut f multe persoane care au zeci de caini si nu pot face fata din cauza lipsei de venit, dar continua sa stranga animale de pe strada. Acestia trebuie sa inteleaga ca nu este o solutie de a-i salva, adica decat sa-i chinui, mai bine le dai drumul. Probabil si vecina ta se afla in aceeasi situatie. Ti-as spune sa depui o plangere la politie, insa atunci va trebui sa vina hingherii sa-i ia si sa ii duca la Minda unde nu vor trai. Cel mai bine ar fi sa le cumperi de mancare si sa o ajuti. Daca ii iubeste atat de mult, iti spun sigur ca ar aprecia o mana de ajutor. Incearca sa vorbesti cu prieteni, vecini, parinti si sa ajutati acea femeie pt a creste acele biete suflete, deoarece poti fi multumita ca ii are in casa si nu ii abandoneaza pe strada, insa ii este foarte greu si ar trebui sa o intelegi. Viziteaza site-ul unei asociatii din resita si anume http://www.dogscenter.ro si vei intelege ca fiecare om inceacra sa faca un bine cu puteriile lui unor suflete care depind de viata omului.