Dedes eu nu am masina, te-as ajuta cu mare placere. Dar permite-mi sa iti dau citeva idei.
1- Incearca, daca nu primesti raspuns de la nimeni de aici ca are masina sa contactezi marile asociatii pt animale (ex Vier Proften, Gia sunt singurele care imi vin in minte dar mai pot fi si altele). Poate ele au o masina sa te ajute. Nu cred ca adaposturile mici te pot ajuta, de obicei nu au masina.
2 – Alternativ, mi se pare ca exista masini de transport pentru animale la companiile de taxiuri, desi banuiesc ca asta are costuri mari, dar daca poate si cineva de acolo sa contribuie un pic se rezolva, exista serviciul asta. Cam asta e singurul lucru cu care pot sa te ajut, cit banuiesc si eu ca se poate face.
3- Poate ar fi bine sa spui si din ce zona esti, poate chiar te poate ajuta cineva cu o masina daca isi da seama si din ce zona esti.
4- O ultima idee (breaza, banuiesc?) este poate contactezi un veterinar din zona? Poate din cei cu lista gratuita de sterilizari daca poti. Daca nu, cred ca oricine, daca ii platesti transportul si aranjati un pic conditiile, poate steriliza chiar acolo. Iti spun pt ca stiu ca in adaposturile mici sterilizarile se fac chiar pe loc, si crede-ma, nu sunt conditii. Nu e echipament medical cum ai zice, medicul vine cu tot. iar pentru mica recuperare, o mica cabanuta, sau o cusca mai mare (important curatata, dezinfectata) e ok, dupa castrare de obicei se recupereaza repede. Sper poate iti foloseste ceva din ce am zis mai sus, daca ai reusit in vreun mod poate ne spui si noua, nu ar strica sa stie si altii ce se poate face. Pare rau de intarziere, verific siteul cind pot.