Grup Admin

• Imagine de avatar

Bucuresti, Ilfov

Grup public activ cu 5 ore, 31 minute în urmă

Protectia animalelor in Bucuresti, Ilfov – Alatura-te acestui grup!
Lista asociatiilor din Bucuresti, Ilfov: http://www.adoptiicaini.ro/bucuresti-ilfov/
Yahoo Messenger ID pentru implicare prin voluntariat: adoptiicaini.bucuresti

rugaminte pentru un catel maxim 2 (10 postări)

← Forum de grup   Director al forumurilor de grup
  • Imagine de avatar tibby49 a spus cu 1 an, 6 luni în urmă:

Caut un donator de caini caci catelusa noastra a murit si avem mare nevoie de un suflet drag alaturi de noi. Nu avem bani sa cumparam unul de rasa, caci traim de azi pe maine dintr-o amarata de pensie, de aceea cautam donator, care vrea sa daruiasca un caine de minim 6 luni, vaccinat si deparazitat, cu acte de la doctor, ca sa fie sanatos, caci nu mai vrem sa traim acele momente cumplite din nou. Cainele sa fie alb cu gri sau orice fel de culoare, cu urechi ascutite si bot lung, coada stufoasa, gen lup. Daca nu se poate atunci acceptam si altfel de caine, dar sa fie frumos. Asa era catelusa noastra. Cautam un om bun la suflet si darnic, care sa ne ajute si sa ni-l ofere. Pentru Bucuresti.

tel. 0751 822 118

Va multumim

Cu stima, Adriana Suciu

• Imagine de avatar Maria-Letitia a spus cu 1 an, 6 luni în urmă:

Iata: http://www.protectiaanimalelor.org/grupuri/bucuresti-ilfov/forum/topic/ajutor-pentru-cateii-mici-de-langa-lacul-morii/

Aveti de unde alege ! Bafta ! Sa ne tineti la curent !

• Imagine de avatar Anda a spus cu 1 an, 6 luni în urmă:

http://www.adoptiicaini.ro/bucuresti-ilfov/

• Imagine de avatar Mira a spus cu 1 an, 6 luni în urmă:

Daca aveti cont pe Facebook ar fi bine sa postati catei pentru adoptii si acolo…pe Facebook puteti pune si pozele.Sant foarte multe grupuri romanesti, este si un grup Pierdut/Gasit…
    multumesc

• Imagine de avatar Alina a spus cu 1 an, 6 luni în urmă:

Am 5 catei de rasa comuna pentru adoptie in varsta de 1-2 luni: 4 masculi si 1 femela. Sa-mi spuneti cand ati fi disponibila sa-i vedeti. Deocamdata nici un catel nu este vaccinat si deparazitat, ei fiind catei de pe strada pe care i-am vazut si vreau sa le gasesc adoptatori.
    In momentul in care va decideti sa adoptati unul, ei vor fi dusi mai intai la un veterinar care le va face schema de deparazitare si vaccinare si carnet de sanatate. Cheltuielile nu le veti suporta dumneavoastra.

Ceea ce trebuie sa stiti inainte de a adopta un catel, in cazul in care va ganditi sa luati unul mai mic de 6 luni, este ca vaccinarea lor se face incepand cu varsta de 6 saptamani pana la 6 luni, ei avand nevoie de 3 vaccinuri, ultimul fiind vaccinul antirabic la 6 luni. Inainte de vaccinare se face deparazitarea interna cu repetare la 14 zile.

Insa cel mai bine stie un veterinar care este schema de vaccinare care se adapteaza pe moment in functie de varsta catelului si tipul de vaccin folosit.
    Ar fi bine sa stiti aceste lucruri in cazul in care va hotarati sa luati totusi si un catel mai mic. Catelusele se pot steriliza gratuit dupa varsta de 4 luni.

• Imagine de avatar simonaandronic a spus cu 1 an, 6 luni în urmă:

Buna,

Eu am grija de niste catei care stau langa cimitirul din Bucurestii Noi si doua dintre cateluse au pui, sunt f frumosi, nu am poze dar pot sa fac saptamana asta cand ma duc la ei. Eventual, daca va intereseaza, va las numarul meu de telefon si putem sa mergem sa-i vedem impreuna, 0722.40.60.62
    M-as bucura sa isi gaseasca un stapan ca nu stiu daca vor rezista pana la primavara.

Simona

Simona,

Incearca sa le gasesti un adapost temporar cateilor unde ar putea sa aiba un loc ceva mai calduros decat afara (curte cu o cusca, garaj, balcon, orice).

Stiu ca e greu sa gasesti pe cineva dispus sa-i tina pe o perioada pe care nu ai cum s-o stii, si sa aiba grija de ei pana le gasesti adoptatori, dar poate ar trebui sa incerci.

Fa-le poze in care sa iasa cat mai frumosi, posteaza un anunt pe diverse forumuri despre animale utilizate de iubitorii de animale, pe facebook, apeleaza la diverse fundatii pentru protectia animalelor care, poate nu pot prelua cateii, caci nu au spatiu si resurse, dar te pot ajuta cu mediatizarea anunturilor pentru adoptie si sa mearga astfel mai repede plasarea lor.

Ei sunt intr-o curte mai mare din asta industriala si e si un paznic acolo si cativa oameni, sunt oarecum feriti, unii stau sub o rulota (astia arata f bine) si ceilalti, care sunt mai micuti ca si mama lor e mai mica, sub niste traverse din acelea de beton, le mai dau uneori cei de acolo de mancare, dar putin, gen paine…
    O sa incerc sa ii mediatizez, ca acolo nu stie lumea straina de ei.

Plus ca ar trebui sterilizate catelele la primavara. Eu mai am grija de un grup de catei in Floreasca si acolo am reusit sa sterilizez catelele, am chemat politia veterinara sa mi i prinda, am avut ceva batai de cap dar am reusit, insa nu stiu daca o sa pot sa fac la fel si cu astia…

Inca ceva, ma puteti ajuta cu ceva contacte de la diverse fundatii pentru protectia animalelor?

Merci

Nu am incercat niciodata sa ajut la sterilizarea cainilor, insa stiu ca cei de la vier pfoten fac asta de ceva timp si gratuit cu ajutorul primariei, in clinica din Pallady. Aici este o pagina pe care gasesti informatii, la fel si pe forumul animale.ro, la sectiunea “urgente”. Te poti duce cu ei acolo sau poti suna la un nr de telefon al lor si o echipa vine sa-l preia din teren. Am inteles ca dupa operatie, ei sunt adusi inapoi de unde au fost luati.
    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=127273597323181&set=a.105403416176866.2605.100001216247653#!/notes/vier-pfoten-romania/vier-pfoten-romania-va-steriliza-maine-cainele-cu-numarul-1000-in-cadrul-proiect/172799742734089
    Fundatiile la care ai putea sa te interesezi pentru adoptia celor mici ar fi, din ce stiu si eu, vier pfoten, asociatia cutu-cutu care au si o sectiune de adoptii pe site-ul lor, Robi (dar care e mai mult axata pe adoptia animalelor care se afla la ei, in grija, si ajuta doar in situatii de maxima urgenta, cum ar fi animale ranite, in pericol, cu rani grave, etc. si asta numai prin donatii constant din partea oamenilor) In general, le gasesti pe internet. Mie astea imi vin in minte acum. Pe site-uri au datele de contact, e-mail si telefon.

Pot spune ca in aceeasi situatie sunt si eu, daca mai aflu ceva pe parcurs, iti voi scrie. Mai intra si pe animapro.org, unde mai poti afla cate ceva despre voluntariat si fundatii pt protectia animalelor.

Iti pot da si o lista cu site-uri de specialitate unde poti pune anunturi de adoptie a cateilor. Sunt inca mici si sansele lor sunt ceva mai mari decat pentru cainii adulti. Cu cat mai repede, cu atat mai bine.