saracutza! important este ce spune medicul, ce sanse i-a dat, ce tratament si daca a aparut acum starea asta sa mergi acum la un cabinet non-stop, nu maine. Pentru ca si animalul e ca si omul, poate avea mai multe afectiuni. Acum 2 saptamani una din pisicile mele avea miscari necontrolate ale unei labute, respira greu, cadea pe o parte, apoi a fost cuprinsa toata de spasme si aproape nu mai respira. Asta imediat dupa ce s-a batut cu un motan care venise la pui. Am fost imediat la cabinet si am spus ca s-a batut cu un motan, dar dupa cum facea ei au spus ca mai degraba e lovita de masina. Spasmele ei semanau cu ale unei pisicutze care mi-a murit muscata de caine si avea hemoragie interna. Am crezut ca e tot hemoragie interna…..Dupa investigatii indelungate au diagnosticat-o cu toxiinfectie, pisica intrase in soc, avea febra mare , de acolo spasmele. Si incepuse sa respire ca un caine cu limba afara, aveam impresia ca nu mai are aer….De urgenta au bagat-o doctorii sub dus rece, ceea ce eu acasa nu as fi facut si mi-ar fi murit. Au bagat-o la terapie intensiva, a ramas internata si azi traieste. De asta spun sa mergi la doctor, ei stiu cel mai bine ce are pisicutza , tu te poti insela si nu stii ce sa ii faci daca e o urgenta. Tratamenul dat nu e si pt. urgente
Sper sa se faca bine pisicutza ta!