Grup Admin

• Imagine de avatar

Bucuresti, Ilfov

Grup public activ cu 10 ore, 46 minute în urmă

Protectia animalelor in Bucuresti, Ilfov – Alatura-te acestui grup!
Lista asociatiilor din Bucuresti, Ilfov: http://www.adoptiicaini.ro/bucuresti-ilfov/
Yahoo Messenger ID pentru implicare prin voluntariat: adoptiicaini.bucuresti

cineva otraveste animalele … (7 postări)

← Forum de grup   Director al forumurilor de grup
  • Imagine de avatar alexandru a spus cu 1 an, 6 luni în urmă:

imi cer din timp scuze pentru eventualele greseli de ortografie am urmatoarea problema si nu stiu cui sa ma adresez .
    cineva sau ceva din cartierul meu aproape de strada mea a pus ceva otrava in fine la accesul animalelor ce umbla fara lesa sa zicem si uite asa s-a otravit si murit cainele vecinului meu si nimeni nu a suspectat o rea intentie pana nu a inceput sa apara un numar mare de cadavre de pisici si caini mai mici prin zona , aproape toti vecinii mei au patit asa . Personal nu am idei ce sa fac sa prind raufacatorul si sa il dau pe mana legii…. care o fi la noi ….

• Imagine de avatar Adina a spus cu 1 an, 6 luni în urmă:

Dar nu banuiesti pe nimeni? cam in toate blocurile sunt vecini d-astia “bine-intentionati”, majoritatea batrani.. Sigur e cineva care s-a aratat deranjat de animale pana acum.. intreaba si alti vecini.. Altfel, nu cred ca ai ce sa faci, ca la cum e politia la noi.. ce sa mai zic de politia animalelor.. (?!)

• Imagine de avatar Arina a spus cu 1 an, 6 luni în urmă:

In ce zona se intampla toata nebunia asta?Sigur e vorba de batrani ca pe ei ii deranjeaza orice chestie care respira sau care nu.

• Imagine de avatar iulia a spus cu 1 an, 5 luni în urmă:

Alexandru, cred ca din pacate autoritatile nu sanctioneaza CRMELE savarsite contra bietelor animale. Sau cel putin eu nu am auzit….Din proprie experienta va spun ca e groaznic sa-ti gasesti animalutul otravit, si sa sti ca nu poti face nimica sa pedepsesti autorul. Trebuie sa facem ceva sa salvam aceste suflete nevinovate. Daca aveti vreo idee, ma alatur cu drag….

• Imagine de avatar Oana a spus cu 1 an, 5 luni în urmă:

Romania este tara tuturor posibilitatilor!eu nu prea am auzit de astfel de cazuri in alte tari si nici sa fie asa caini si pisici pe strazi ca la noi.pacat ca nu suntem condusi de cine trebuie!la noi te omoara pe trecerea de pietoni si scapa criminalul basma curata.savarsesc crime si dupa 10 ani sunt eliberati pt buna purtare!pacat ca cine ajunge sus se preocupe sa aiba ciolanul cat mai mare in loc sa fie disciplina in tara.zilele trecute am vazut un filmulet cu o individa care isi arunca in rau cainii.eu as da sa se faca 20 de ani de inchisoare pentru fiecare caine omorat!dar nici un om nu sta atat la puscarie ca a a omorat alt om!in legatura cu animalele,nici nu mai am pretentii!dar daca am avea si legi mai drastice,atunci si oamenii nu ar mai face asemenea fapte,ar stii de frica,cum ca nu-i bine ce ar face.si poate s-ar sinchisi sa ofere o farfurie de mancare unui sufletel nevinovat…

• Imagine de avatar Vero a spus cu 1 an, 4 luni în urmă:

Am auzit ca au fost imprastiati carnati cu otrava chiar si in locurile special amenajate pt plimbatul cainilor din parcul Pantelimon ( cel din spatele spitalului). Au murit deja caini, de rasa si maidanezi.

• Imagine de avatar roxana a spus cu 1 an, 4 luni în urmă:

Vero asa este problema este ceva mai veche, sa zic in jur de jumatate de an. Problema asta a fost si in militari (apusului) prin luna februarie a.c. si au murit intr-adevar pe langa cei maidanezi si caini de rasa. Botnita in permanenta! Mai grav este cand dau cu substante ceva – trebuie doar sa miroasa si gata cu ei.
    Din pacate, NU ai ce face..nu ai cu cine te certa.
    Majoritatea sunt multumiti ca “scapa de ei” cu replici de genul : “da..asa..da-i sa manance ..ca d-aia ma musca”
    ..este in zadar sa le explici ca un caine nemancat este mai agresiv (ca orice vietate de altfel)

O sa mai treaca ceva timp pana se va pune la punct un sistem si pentru cei lipsiti de ajutor.