eu tocmai am terminat de scris la Antena 3
Nu e o idee buna sa ne criticam unii pe altii.
Si cel mai mic gest conteaza.
Eu fac parte dintre aceia, care, da, pot mai mult din taste. Pentru ca am un job solicitant si din el traiesc si cred ca trebuie sa traiesc ca sa pot face ceva.
Si nu cred ca a face cu cap ceva este un lucru gresit. Mare, intradevar mare lucru pot face cei care merg in adaposturi, dar daca toti am putea face numai asta, tot nu am putea fi simultan in atatea directii incat sa salvam toate vietile si spun asta cu nod in gat si lacrimi in ochi. E bine sa ne incurajam unii pe altii sa facem fiecare cat putem si cel mai mic gest conteaza.Daca pentru tine nu conteaza munca pt. constientizare pe care o depun unii, pacat, pentru ca s-ar putea ca o treaba cu cap sa salveze mai multe vieti decat deplasarea celor putini care pot in locurile putine in care pot. Este o actiune in toate directiile, este bine sa fie asa. Lupta se duce cu un sistem in care de ex. in anumite adaposturi nu este permis accesul, crezi ca aici voluntarii rezolva problema? Din pacate nu. Nu mai abordati totul numai din unghuil personal de vedere. Tuturor celor de aici ne pasa si facem tot ce putem. Nici asta nu e o cale sa fii mereu in urma cu un pas fate de un sistem care face si sa iti dai duhul sa desfaci in urma lui. Trebuie orpit sa faca ce face acest sistem si atsa se face si de la taste, daca exista o sansa pentur caini. Daca nu exista, atunci nici un fel de efort nu isi are rostul nici cel potrivit in viziunea ta.
Grupul de pe facebook este format tot din cei de aici.