Grup Admin

• Imagine de avatar

Bucuresti, Ilfov

Grup public activ cu 5 ore, 23 minute în urmă

Protectia animalelor in Bucuresti, Ilfov – Alatura-te acestui grup!
Lista asociatiilor din Bucuresti, Ilfov: http://www.adoptiicaini.ro/bucuresti-ilfov/
Yahoo Messenger ID pentru implicare prin voluntariat: adoptiicaini.bucuresti

Ajutati un catelus care sufera (14 postări)

← Forum de grup   Director al forumurilor de grup
  • Imagine de avatar Anca a spus cu 1 an, 6 luni în urmă:

Am gasit un catelus pe strada care are piciorul din spate rupt…..cine poate sa doneze oricat pentru o operatie si pentru radiografii, sa imi lase mesaj…operatia trebuie facuta cat mai curand pentru ca osul sa nu se sudeze gresit.va pot trimite poze cu el daca doriti.multumesc

• Imagine de avatar dedes a spus cu 1 an, 6 luni în urmă:

niste date de contact nu ar strica

Lazar Anca, 0722 346 321.Zona Drumu Taberei.

• Imagine de avatar mihaela27 a spus cu 1 an, 6 luni în urmă:

cat costa operatia?

• Imagine de avatar Carmen a spus cu 1 an, 6 luni în urmă:

Draga Anca,

poate ar fi si mai bine sa pui mesajul tau despre catelus impreuna cu cateva poze si pe Facebook, pe grupurile de discutii pentru catei, direct pe paginile Asociatiilor pentru protectia aniamelor, caci acele pagini au o audienta mai mare decat acest forum.
    http://www.facebook.com/home.php?sk=group_161336160556544&notif_t=group_activity
    http://www.facebook.com/asociatia.robi
    si altele…

Incearca si acolo.
    Sa speram ca vei strange banii necesari operatiei cat mai rapid.

Carmen

O sa scriu si acolo.Multumesc pentru informatii.In legatura cu costul operatiei nu stiu inca.La ora 1pm vom merge cu catelusul la veterinar si vom afla mai multe.Revin cu informatii.

Din pacate osul deja s-a sudat asa ca nu mai este nevoie de operatie.O sa pun poze cu el pe adoptii poate il adopta cineva..

• Imagine de avatar Carmen a spus cu 1 an, 6 luni în urmă:

Anca, fa-i catelusului cateva poze cat mai bune, sa arate bine.
    Si apoi pune-le pe Facebook si pe alte situri pentru promovarea adoptiilor (adoptiicaini.ro, etc) alaturi de un text care sa prezinte o scurta poveste pentru el.
    Succes,

• Imagine de avatar stana a spus cu 1 an, 6 luni în urmă:

Draga Anca, sper ca ai sa te descurci si bietul catelus sa scape de suferinta.Exista si veterinari care apreciaza gesturile de acest fel, s-ar putea sa nu te coste prea mult. Acum e noapte, dar te voi suna maine, sa vad cu ce te pot ajuta. Eu ma straduiesc sa le asigur adapoat in gospodaria mea la vreo 15 caini si cam tot atatea pisici, pe multi i-am crescut cu biberonul. Daca nu te descurci, cu cat pot, te ajut.

Pentru poze puteti intra aici http://www.animale.ro/forum/showthread.php?t=68119+

• Imagine de avatar Sorescu Anca-Maria a spus cu 1 an, 6 luni în urmă:

La facultatea de medicina veterinara se mai trateaza cateii fara stapan gratuit.poti merge acolo sa incerci.

Noi l-am dus la un alt cabinet veterinar din zona 1Mai..a inceput un tratament deoarece este foarte slabit si pana la urma se poate opera piciorusul …daca ne puteti ajuta cu orice ar fi foarte bine deoarece atat tratamentul,radiografia cat si operatia sunt destul de costisitoare…oricum astazi dupa perfuzie s-a simtit mai bine si a mancat..

• Imagine de avatar andreea a spus cu 1 an, 6 luni în urmă:

spune-ne te rog,ce s-a intamplat pana la urma cu Bebe?
    ai gasit un camin pt el?
    e mai bine?

Bebe se simte mai bine insa tot nu i-am gasit un camin….marti este programat pentru operatie.Momentan il tine o prietena insa speram sa-l adopte cineva.