Grup Admin

• Imagine de avatar

Brasov

Grup public activ cu 5 ore, 9 minute în urmă

Protectia animalelor in judetul Brasov – Alatura-te acestui grup!
Lista asociatiilor din judeul Brasov: http://www.adoptiicaini.ro/judetul-brasov/
Yahoo Messenger ID pentru implicare prin voluntariat: adoptiicaini.brasov

Cautam voluntari pt animalele din Brasov (30 postări)

← Forum de grup   Director al forumurilor de grup
  • Imagine de avatar alina a spus cu 1 an, 9 luni în urmă:

Iubiti animalele si vreti sa faceti ceva pentru ele? Cu un efort minim puteti face mult pentru aceste animalute. Ma jos sunt descrise modalitatile prin care puteti contribui la ajutorarea animalelor.

Deveniti voluntar
    Inscrieti-va voluntar in grupul nostru. Veti cunoaste oameni noi, veti invata lucruri noi si, mai ales, veti ajuta animalutele care au nevoie de ajutorul nostru. Iata cateva domenii in care ne puteti ajuta:
    - preluati un caz, scrieti-i povestea si postati anuntul de site-uri de adoptie pana la finalizarea cazului

- cunoasteti medici veterinari care sunt dispusi sa faca reduceri pentru cazurile legate de animalele strazii? Daca da, va rugam sa ne puneti in contact cu respectivele cabinete. Orice reducere este binevenita, pentru ca aproape tot ce facem, facem din banii nostri.

- ajutati-ne in organizarea de targuri de adoptii

Asteptam si ideile voastre. Lista domeniilor de voluntariat e deschisa in functie de posibilitatile, experienta, abilitatile si dorintele fiecaruia.
    Gazduiti temporar un animalut
    Pentru ca nu avem posibilitatea de a infiinta un adapost, ne puteti ajuta gazduind temporar unul din aceste animalute, pe o perioada mai mica sau mai mare de timp, pana la adoptie. Urgente sunt cazurile care necesita ingrijirea mai indeaproape a animalutelor (ex. pui mici, fara mamica).
    Donati diverse materiale necesare ingrijirii animalelor
    Ne puteti ajuta donand zgarzi, carnete de sanatate, lese, mancare (hrana uscata, conserve speciale pentru caini si pisici sau chiar carne, orez etc), medicamente, produse de igiena a animalelor (sampon/spray anti-paraziti), perii, foarfeci, medicamente, materiale de constructie, cotete etc).
    Sterilizati un animalut fara stapan si gasiti-i un stapan
    Va e drag un animalut de pe strada si vreti sa faceti ceva pentru el? Nu puteti sa il luati acasa? Nu va descurajati. Sterilizati-l si gasiti-i un stapan. Nu veti fi singuri in incercarea voastra, noi va vom ajuta sa duceti la capat acest act de caritate.
    Pentru informatii suplimentare, idei, sugestii sau intrebari, scrieti-ne la adresa: contact@anima-sos.org

Va multumin!

• Imagine de avatar Alina a spus cu 1 an, 9 luni în urmă:

Noi oricum asta facem, dar avem nevoie de ajutor, de aceea Alina a inceput acest topic. Fiecare conteaza si poate face diferenta dintre un animal care a ramas pe strada, sau ranit, ca nu a avut cine sa-l ajute si un animal fericit la curtea lui.

• Imagine de avatar Andreea a spus cu 1 an, 9 luni în urmă:

incerc sa sistematizez un pic informatia de pe aici si te-as ruga sa te inscrii pe grupul Asociatii pt protectia animalelor ca in momentul in care iti caut postarile sa le gasim mai repde…momentan trebuie sa gasesc topicul si dupa aceea sa te gasesc pe tine…e complicat.
    de la voi de la anima mai este si…Gabriel Petrica, ii scriu si lui.

• Imagine de avatar Adriana a spus cu 1 an, 9 luni în urmă:

Cei din Brasov,de ce nu incercati sa il ajutati pe Valentin,cu catelul ranit?
    Am inteles ca mai are si niste puiuti…poate luati legatura cu el

• Imagine de avatar adriana a spus cu 1 an, 9 luni în urmă:

Unde va gasesc?

• Imagine de avatar Vali a spus cu 1 an, 9 luni în urmă:

Ca o parere: forum-ul este putin haotic facut si este greu sa urmaresti un subiect.
    2. Adriana, iti multumesc pt sprijin, dar s-a demonstrat in experientele mele anterioare ca lumea vrea sa ajute doar cu pareri. Sa facem, sa ne unim, sa aducem, dar nimeni nu face ceva concret. Nu vezi ca aici discutam doar noi 2 ? Sunt mult prea putini oameni care vor sa se implice, iar cu bani si mai putini.

• Imagine de avatar Ionut a spus cu 1 an, 9 luni în urmă:

@valisimi Eu vad ca esti a 5-a persoana in discutia asta, nu a 2-a.
    Forumul nu e haotic, fiecare grup are un forum, iar toate subiectele sunt reunite aici http://www.protectiaanimalelor.org/forum/ O sa te obisnuiesti cu el.

• Imagine de avatar Gabriel Petrica (Anima SOS) a spus cu 1 an, 9 luni în urmă:

Vali asa cum tu ceri ajutor pentru catelul X sau Y, mai sunt alti 10. Pur si simplu nu ai cum o mana de oameni sa rezolve problemele natiunii, cand daca ceri ajutor natiunii sa se implice iti vin cu tot felul de motiv: plec in concediu, am copil, mi-am schimbat jobul.
    Cu ce ai vrea sa fi ajutat ? Sa iti ia cneva catelusii ? Nu are nimeni unde sa ii tina? CIne are casa si curte si ubeste animalele probabil are curtea plina. Vrei ajutor cu doctorul ? Trebuie sa zici exact ca asta vrei, sa pui la dispozitie transport, si atunci vazand ca iti dai interes o sa vezi ca ai sare lumea, chiar si cu un ban, si o reducere. Dar eu perosnal nu vad unde ai cerut ajutor … imi pare rau nu inteleg conceptul asta de forum.

Adriana,inca nu stiu despre ce este vorba,cu catelul ranit!Poate imi dai si mie mai multe detalii!
    Site-ul http://www.stirileprotv.ro,nu merge si nu pot sa vad ce anume s-a intamplat.
    Iar dupa cum observi,aici incercam sa gasim mai multi care sa vrea sa ajute,nu suntem multi deocamdata si tot ceea ce facem facem din banii nostrii,nu avem un spatiu unde sa ii putem tine,de aia cautam voluntari care sa ii cazeze temorar,sau oameni care sa doneze mancare sau oricealtceva,care sa fie bun pt cani si pisici,pt a-i putea ajuta!Dar fiind putini,avem resurse restranse!

Un exemplu as vrea sa iti dau:Acest pisoi nu are sanse reale sa treaca iarna … poate nici toamna daca vor fi nopti mai reci !
    Este singur,si nu are cine sa il tina,noi il luam si il tratam,dar nu il putem duce inapoi pe strada,de aia cautam voluntari care sa faca lucrul asta sa il tina temporar pana cand poate fi da spre adoptie,e nevoie de multa atentie si grija pt el: http://anima-sos.org/content/2010/08/02/2010-08-02-un-alt-caz-gen-maxi/#respond
    Imaginile vorbesc de la sine!

• Imagine de avatar Vali a spus cu 1 an, 9 luni în urmă:

Gabriel, nu ma refeream la disctutiile de aici pt ca site-ul este lansat de putin timp. Ma refeream la experientele mele anterioare, pe alte site-uri de ajutorarea animalelor, cu alti oameni. Daia sunt asa de dezamagit, nu de ceea ce discutam si se intampla aici.
    Si ca sa nu deviez de la topic, CONCRET: am mai lansat un topic pentru cei care vor si pot sa semnaleze cazuri de violenta asupra animalelor in Brasov sa ma contacteze si o sa incerc sa-i ajut.
    2. In week-end si in general in timpul saptamanii, dupa ora 18.00, va pot ajuta cu masina personala pentru a transporta eventualele animalutze care au nevoie de ajutor
    3. Cu bani nu mai pot ajuta pentru ca deja cheltui 300 lei/lunar cu mancarea si tratamentele cateilor de langa serviciul meu, Si crede-ti-ma, sunt cel putin 12 catei…..
    Sper ca am fost destul de CONCRET in ceea ce priveste ceea ce pot sa fac si cu ce va pot ajuta. AStept acum pe ceilalti.

Vali,multumim pt raspuns,si cu siguranta vom avea nevoie de ajutorul tau pt a transporta animalele,sau poate materiale din care putem construi o cusca sau un gard.Asta daca esti de acord si tu.
    Sa speram ca impreuna putem face ceva mai mult pt animalute,si sa se adune cat mai multi care sa isi doreasca sa ajute aceste necuvantatoare.

• Imagine de avatar pufu a spus cu 1 an, 9 luni în urmă:

Si eu sunt din Brasov si as fi bucuroasa sa pot ajuta animalele fara aparare . Pot contribui si cu o suma de banuti. Sa inteleg ca doar nevoie sa utilizez adresa de mail de mai sus?

• Imagine de avatar Gabriel Petrica (Anima SOS) a spus cu 1 an, 9 luni în urmă:

Intra te rog in contact cu noi la adresa aceasta: contact@anima-sos.org
    Oricum ne poti ajuta cu orice din lista de mai sus (primul post al acestui topic), sau efectiv raspandind vestea la altii !

• Imagine de avatar Alina a spus cu 1 an, 9 luni în urmă:

Da, chiar acum am avea nevoie nu neaparat de bani, cat de mancare pentru niste pui de catel (vreo 20 si ceva, toti salvati de pe strada) cazati in curtea unei voluntare care in acest moment nu mai are hrana de ajuns pentru ei. Orez, paine, boabe pentru puppy, orice se poate, noi primim pentru catelusi. Adresa de mail este cea contact@anima-sos.org sau daca doriti numar de telefon 0727209291 (Alina). Noi suntem doar cativa (6-7) si din pacate muncim pe salariul din Romania, si toate cheltuielile le-am sustinut din banii nostri pana acum.