Grup Admin

• Imagine de avatar

Brasov

Grup public activ cu 5 ore, 9 minute în urmă

Protectia animalelor in judetul Brasov – Alatura-te acestui grup!
Lista asociatiilor din judeul Brasov: http://www.adoptiicaini.ro/judetul-brasov/
Yahoo Messenger ID pentru implicare prin voluntariat: adoptiicaini.brasov

Catel lovit de masina (5 postări)

← Forum de grup   Director al forumurilor de grup
  • Imagine de avatar Vali a spus cu 1 an, 9 luni în urmă:

Acum fix o saptamana in timp ce ma mergeam pe DN1, fix inainte de giratoriul de la Selgros am gasit un catel lovit de masina. Era pe mijlocul drumului, abia fusese lovit. L-am luat, l-am dus la clinica KRONVET si i-au oferit tratament. L-am dus langa serviciul meu unde i-am amenajat un adapost si zilnic ii duc apa si mancare. Di ce am vazut are ambele picioare din spate fracturate si neaparat ii trebuie o operatie. (asta ca sa trec ca se pare ca de ceva timp nu vede cu un ochi).
    Problema este ca nu ma pot ocupa de el…am 2 catei acasa, + 1 temporar la mine, luat de langa munca pentru ca era bolnav, la munca mai am grija de inca 8-9 catei…nu mai am timp, nervi, bani…Deci daca este cineva dornic sa ma ajute sau cunoaste vre-un veterinar care ar fi dispus sa-l opereze gratis pe catel, ar fi minunat. Altfel sunt toate sansele ca unul din picioarele fracturate sa se cangreneze si…nu pot continua mai departe…

• Imagine de avatar Alina a spus cu 1 an, 9 luni în urmă:

Incearca sa contactezi doctorii de la Kerberos, poate vor face o reducere, tinand cont ca e vagabond. Din cate stiu eu sunt foarte cumsecade.

• Imagine de avatar Adriana a spus cu 1 an, 9 luni în urmă:

Am postat la mine pe facebook si am primit un raspuns.
    Cristina M Peterson “Draga Ady, O sa incerc sa te ajut eu cu banii pentru operatie. Afla cat costa si o sa-ti spun cam cat pot sa-ti trimit”
    Te rog sa ma contactezi,ca sa pot transmite mai departe,sau daca ai facebook cauta-ma la Almady Ady si adauga-ma la prieteni,ca sa putem vorbi direct cu persoana care vrea sa ajute.
    Astept raspuns urgent .

• Imagine de avatar Vali a spus cu 1 an, 9 luni în urmă:

Ok, ti-am add pe facebook. Maine o sa merg cu el la veterinarul cateilor mei, dar nu cred ca el face astfel de operatii. Dar macar o sa poata sa-l consulte si sa-mi suna exact cat de grava este situatia. Oricum, catelul si-a mai revenit din soc, mananca si bea apa, dar se misca putin si doar cu ajutorul picioarelor din fata. Nu ma lasa inima sa-l las asa….

p.s. Am vorbit acum cu un doctor de la kerberos si maine o sa merg pe la ei. A zis ca data ambele picioare din spate sunt fracturate, o operatie ar costa in jur de 300-400 lei, dar pot sa-mi faca un discount pentru ca este de pe strada….

• Imagine de avatar Gabriel Petrica (Anima SOS) a spus cu 1 an, 9 luni în urmă:

Sa ne ti la curent cu ce ai rezolvat.
    Ca idee, oricand ai nevoie de ajutor, inainte sa cei fa o evaluare de costuri. Altfel e cam greu sa ajuti cand nu sti ordinul de marime !
    Eu le tin site-ul celor e la Kerberos (www.kerberos-vet.com), si stiu ca sunt ok. Probabil va fi operat de doctorul Endre, care e un adevarat talent.
    Eventual daca e problema de bani acum in acest moment ia legatura cu mine sa discutam: Gabi – 0726784509 sau pe yahoo mess: gaby_petrica (preferabil, mai ales inante de ora 17.00) si vedem cum facem. Poate ii rog sa platim operatia in doua rate.