Grup Admin

• Imagine de avatar

Brasov

Grup public activ cu 5 ore, 5 minute în urmă

Protectia animalelor in judetul Brasov – Alatura-te acestui grup!
Lista asociatiilor din judeul Brasov: http://www.adoptiicaini.ro/judetul-brasov/
Yahoo Messenger ID pentru implicare prin voluntariat: adoptiicaini.brasov

Animale sanatoase?? (3 postări)

← Forum de grup   Director al forumurilor de grup
  • Imagine de avatar Adriana a spus cu 1 an, 10 luni în urmă:

Vreau sa atrag atentia asupra unei probleme grave existenta in toata tara.Problema capuselor, de care nici prin deparazitare externa nu mai reusim sa le combatem.Cainele meu, un labrador de 1 an jumate a fost muscat de o capusa (desi era dat cu advantix) si a facut BORELIOZA.De o luna de zile nu mai poate sa mearga pt ca i-a afectat sistemul nervos.Ii facem tratment si toate cele dar ma gandesc ca autoritatile ar trebui sa ia masuri.Trebuie stropit in oras cu insecticide, pentru a le extermina.Este inadmisibil ca in spatele blocului, pe un petec de verdeata sa existe capuse si apoi cainele meu sa sufere luni in sir.Ar trebui si animalele sa aiba drepturi, si in primul rand dreptul la sanatate.Eu ca stapan fac totul pentru el dar ce pot sa fac mai mult?Trebuie sa-l inchid in casa pentru a fi sigura ca o sa ife sanatos?Din punctul meu de vedere este inadmisibil ca o tara care se vrea a fi europeana sa nu ia nici o masura atunci cand vine vorba de animale.Sunt curioasa, oare daca s-ar imbolnavi multi oamnei (ca si oamenii fac boala aceasta) oare atunci ar face cav?Oare traim in jungla???Este ingrozitor ce se intampla…in anul 2010 …intr-o tara din uniunea europeana.

• Imagine de avatar ida a spus cu 1 an, 10 luni în urmă:

C??elele mele cu p?rul scurt ?i picioarele mele s-au ales cu c?pu?e, acum câ?iva ani. Am udat un tampon de vat? cu spirt medicinal, am presat pe locul de p?trundre a insectelor ?i am extras c?pu?ele cu penseta. Apoi s-a auzit ?i la Prim?rie ?i a venit o echip? care a dezinsectizat locul în cauz? (probabil nu eram numai noi victimele). Se mai întâmpl?! Acum am un ?ampon pt sp?lat c??elu?ele despre care se spune c? ?ine la distan?? parazi?ii, dar înc? n-am avut timp s?-i testez eficien?a, nici nu îmi doresc s? fiu pus? în aceast? situa?ie. inacrud

• Imagine de avatar Vali a spus cu 1 an, 9 luni în urmă:

Adriana, panala problema capuselor sunt zeci de alt probleme grave care se intampla cu animalele in tara asta. Oricum, sper din toata inima catelul tau sa se faca bine.