Grup Admin

• Imagine de avatar

Brasov

Grup public activ cu 1 zi, 9 ore în urmă

Protectia animalelor in judetul Brasov – Alatura-te acestui grup!
Lista asociatiilor din judeul Brasov: http://www.adoptiicaini.ro/judetul-brasov/
Yahoo Messenger ID pentru implicare prin voluntariat: adoptiicaini.brasov

Animale care au nevoie de ajutor in Brasov (26 postări)

← Forum de grup   Director al forumurilor de grup
  • Imagine de avatar Vali a spus cu 1 an, 6 luni în urmă:

O sa va rog in acest topic sa semnalati cazurile de violenta asupra animalelor din mun. Brasov.
    Tot aici va rog sa semnalati cazuri de animale care au nevoie urgenta de ajutor. Dar cu specificatii clare…unde se afla exact, ce problema are, ce trebuie facut. Multumesc.

• Imagine de avatar Adriana a spus cu 1 an, 6 luni în urmă:

In sfarsit cineva din Brasov !
    valentin de aici are urgenta !!!!

In alta ordine de idei…in Brasov se stie despre cazul OMULUI care a murit aparand un catel comunitar?
    http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/un-barbat-din-brasov-a-murit-incercand-sa-salveze-un-catel-comunitar.html
    Pe facebook se incearca o mobilizare a iubitorilor de animale din Brasov,care sa mearga sa duca macar o coroana din partea lor,la acel OM deosebit.Unii vor chiar sa trimita bani,dar cui?

haha…cred ca vali=valentin? Nu m-am uitat la nume…am vazut cineva la Brasov si m-am grabit sa scriu :( (

• Imagine de avatar alina a spus cu 1 an, 6 luni în urmă:

http://anima-sos.org/content/2010/08/02/2010-08-02-un-alt-caz-gen-maxi/#respond
    Un pisoi are nevoie de cazare temporara,nu cred k mai trebuie sa dau alte amnunte,pozele spun totul…
    Are nevoie de cineva care il poate duce la doctor pt tratament,si care sa il poata tine pana la adoptie.
    O sa revin si cu detalii despre locul unde e si restu

• Imagine de avatar alina a spus cu 1 an, 6 luni în urmă:

Din poze se vede ca e un motan negru, infectie la ambii ochi. Dupa aspectul general treaba e urata.Momentan este pe strada,stiu ca acesta nu e un caz de tratat si returnat in teritoriu,are nrevoie de multa ingrijire pt a se reface.De aceea inceram sa gasim pe cineva care sa il cazeze temorar pana knd se face bine,ca apoi sa poata fi dat spre adoptie.
    Cu cheltuielile medicale,ne vom descurca,momentan tot ce are nevoie e o casuta unde sa se faca bine.
    Daca vrei sa ajutati bietul pisoi cu gazduirea va rugam scrieti aici.Sau macar dati cazul mai departe poate cineva il va gazdui.

• Imagine de avatar Alina a spus cu 1 an, 6 luni în urmă:

Eu am gasit ieri un catelus pe malul Timisului, ud leoarca si plin de scaieti, probabuil adus de apele care erau mai umflate ca de obicei. Nu m-a lasat sufletul sa-l las acolo, mai ales ca in jur nu era nici o asezare de oameni, noi mersesem la picnic. Schiopata de un picior si e plin de paduchi. I-am facut baie dar nu a scapat de ei, sau nu de toti oricum, si datorita lor are si pielea foarte iritata. Azi ma duc la doctor, sper sa nu fie costul foarte ridicat. Depinde ce are la picior. Va trebui vaccinat, deparazitat si tratat. Em am deja 2 caini si 4 matze, daca poate ajuta cineva la costul tratamentelor, vaccin etc sau doreste sa-l adopte dupa ce se face bine ma poate gasi pe ghicalina@yahoo.com sau la tel 0727209291. Nu are mai mult de 2 luni in nici un caz.Revin cu vesti dupa ora 13 cand am programare la doctor.

Vad ca desi am atasat poze, acestea nu apar. Catelul poate fi vazut pe facebook: http://www.facebook.com/album.php?aid=20716

Am fost la doctor, i s-au facut niste injectii antiinflamatoare pentru picior, nu e rupt, dar o sa vedem cum decurg lucrurile, s=ar putea sa fie de la articulatia cu bazinul. Mi-au dat o solutie de spalat pentru paduchi si a cam scapat de ei, au murit. Trebuie sa refac operatia dupa 10 zile si sa-i dau 14 zile vitamine. I-am facut deparazitarea si carnetel. Cu mancarica si cu astea sper ca in 2 saptamani sa-l pun pe toate 4 picioarele. E vioi si mananca orice ii dai si doarme toata noaptea ca un bebelus de 2 luni ce e.

• Imagine de avatar ioana a spus cu 1 an, 5 luni în urmă:

buna ziua,
    am nevoie de ajutor pentru o femela de ciobanesc german care traieste in conditii mizere la Rasnov, as vrea sa o dau la cineva care o poate ingriji asa cum trebuie. are 3 ani si e tare frumoasa, din pacate stapanii ei nu se ingrijesc de loc de ea, o tin inchisa intr-o cusca de 1 pe 1 plina de noroi, fecale si mancare.
    daca e cineva care poate sa o ingrijeasca asa cum trebuie…..va rog sa ma ajutati
    multumesc

• Imagine de avatar Gabriel Petrica (Anima SOS) a spus cu 1 an, 5 luni în urmă:

Si daca ar fi cineva, cum crezi ca ai sa mergi acolo si iei cainele omului ? Ai avea mari sanse sa gasesti stapan daca ar sti ca e la tine in custodie.
    Sa zicem ca eu as vrea sa iau cainele … ma risc eu sa vina respectivii cu politia peste mine ca e cainele lor si alte complicatii ?
    Mai degraba ai putea sa le faci o plangere la politie, pentru cruditate impotriva animalelor. Iar daca au ceva de comentat da-le de inteles ca daca pateste ceva cainele mori cu ei in puscarie ! Daca nu sunt tocmai retardati vor pricepe aluzia !

acel caine e in curtea unde, din pacate locuiesc, dar soacra si cumnata care chipurile sunt stapanele nu vor sa inteleaga ca e chinuita, sunt ca la tara “asa trebuie tinut un caine”. au fost multe discutii aprinse pe tema asta si din pacate nu am nici o sansa, sa o scot din cusca sa-i dau drumu pe strada sa fuga undeva nu e o solutie. sper sa fie cineva sa o pot da fara stiinta celor 2 “stapane”

• Imagine de avatar Gabriel Petrica (Anima SOS) a spus cu 1 an, 5 luni în urmă:

Nu ai pe nimeni la politie sa faci o plangere ? Macar asa sa le sperii ? Ca daca nu ai pe nimeni iti dai seama ce se mai distreaza politistii pe seama ta … pangere ca tine cainele in lant si nu i ida calumea de mancare !

gata am rezolvat o valua cineva cu curte mare. din fericire e salvata!!!!!!!!

• Imagine de avatar alina a spus cu 1 an, 5 luni în urmă:

Vesti Bune pt cei care vor sa adopte o pisicuta sau un caine!!!!
    In brasov pe 11 sept 2010 ora 10-14 se va organiza untarg de adoptii!!!!
    VIno la targ si iti gasesti animalul dorit;noi iti oferim gratuit catei si pisicute cu carnet de sanatate!
    Sambata 11 septembrie 2010,ora 10.0-14.00,Anima SOS in colaborare cu Cabinetul Veterinar Health Vet,Brasov organizeaza TARG DE ADOPTII!!!
    Brasov,str Al.I.Cuza,Nr 24.