Grup Admin

• Imagine de avatar

Bistrita-Nasaud

Grup public activ cu 1 săptămâna în urmă

Protectia animalelor in judetul Bistrita-Nasaud – Alatura-te acestui grup!
Lista asociatiilor din judeul Bistrita-Nasaud: http://www.adoptiicaini.ro/judetul-bistrita-nasaud/
Yahoo Messenger ID pentru implicare prin voluntariat: adoptiicaini.bistritanasaud

Vizitati adapostul primariei din Bistrita (6 postări)

← Forum de grup   Director al forumurilor de grup
  • Imagine de avatar Iulia a spus cu 1 an, 6 luni în urmă:

Adapostul pt. caini comunitari al primariei, dat in folosinta anul trecut in august, nu este decat un lagar de exterminare. In primul rand, desi primaria se lauda ca a costat 50 000 euro, este total neconform normelor de functionare, igiena este mai mult decat deficitara, cainii sunt hraniti cu organe de abator in diverse stadii de alterare, cipsuri si popcorn expirate si, in plus, in ultimul timp dispar cani din adapost cu zecile. Mobilizati-va si vizitati adapostul ( aflat pe strada Simpozionului, Nr.2), cat mai multi iubitori de animale, si povestiti tuturor ce se intampla acolo. Poate se va intampla ceva bun. Eu am facut sesizari primariei, care insa nesocoteste legea de solutionare a petitiilor si nu mi-a dat nici un raspuns.

• Imagine de avatar Zaraza a spus cu 1 an, 4 luni în urmă:

Propun ca solutie infiintarea unui adapost particular. Si in occident sunt mai multe adaposturi, acelea finantate de stat sunt mai expuse deficientelor.

Eu pot participa cu o cotizatie modesta lunara si, in limita timpului, ca voluntar, in week-end. Ar fi bine sa gasim pe cineva care sa doneze un teren de o marime acceptabila.

• Imagine de avatar Gabriel Petrica (Anima SOS) a spus cu 1 an, 4 luni în urmă:

Costurile de intretinere a unui adapost sunt mult prea mari pentru a fi finantat din donatiile romanilor. Romanul nu are educatia donatorului. El doar pune mana pe telefon suna si cere. E frustrat ca trebuie sa plateasca impozite si are impresia ca daca a platit impozite la stat totul i se cuvine. Eu nu as incepe nimica daca nu as avea o sursa alternativa de bani …

• Imagine de avatar Stefy a spus cu 1 an, 4 luni în urmă:

Cea mai buna solutie ar fi sa mobilizam cat mai multi bistriteni si sa mergem sa vizitam adapostul (dupa cum zice si Iulia), dar ar trebui sa fie ceva organizat.Daca doar zici bistritenilor sa mearga fiecare in parte sa vada conditiile de la adapost nu cred ca ar merge cineva. Si eu as vrea sa particip , in week’enduri ca voluntar. Daca aveti nevoie de un fotograf (nu pot spune chiar profesionist, dar ma descurc destul de bine ) puteti conta pe mine ;) .

Si cum o sa vina bistritenii la aceeasi ora si in aceeasi zi? Si care ar fi motivul concret sa ii mobilizezi astfel?