Grup Admin

• Imagine de avatar

Bistrita-Nasaud

Grup public activ cu 2 luni în urmă

Protectia animalelor in judetul Bistrita-Nasaud – Alatura-te acestui grup!
Lista asociatiilor din judeul Bistrita-Nasaud: http://www.adoptiicaini.ro/judetul-bistrita-nasaud/
Yahoo Messenger ID pentru implicare prin voluntariat: adoptiicaini.bistritanasaud

Adapostul de animale din Bistrita (4 postări)

← Forum de grup   Director al forumurilor de grup
  • Imagine de avatar Crina a spus cu 1 an, 7 luni în urmă:

Primaria Bistrita aloca lunar 450 lei/caine in adapost. Cine va avea curiozitatea sa faca o vizita la adapostul de pe strada Simpozionului, va fi oripilat de conditiile in care traiesc bietii caini. Ar fi interesant de stiut ce se intampla cu acesti bani ai bistritenilor pentru ca e mai mult decat evident ca nu se cheltuiesc pentru animale!
    Se pretinde ca acesti caini sunt sterilizati! Ei, bine – nu sunt! Sunt flamanzi, lasati sa traisca in propriile fecale, iar daca cineva doreste sa adopte un caine, se percepe o taxa de 100 de lei si plata “cheltuielilor facute cu intretinerea lui” (bref: hrana, vaccinuri, ingrijire). Cred ca suntem vreo cativa bistriteni care ne-am putea implica in rezolvarea problemei. Ma pun la dispozitia oricarui grup, ONG, sau iubitori de animale in orice forma de organizare pentru a incerca sa facem ceva si sa ajutam cainii. Sunt avocat, pot si vreau sa ajut (PRO BONO!)

• Imagine de avatar CORINA MARIANA a spus cu 1 an, 6 luni în urmă:

Subscriu si eu!

• Imagine de avatar lilit a spus cu 1 an, 6 luni în urmă:

va dau o adresa de mail si 2 numere de tel de la asociatia care se ocupa de 4 ani de aceasta problema: animaterrabistrita@yahoo.com, tel. 0726312410 , 0742077282

• Imagine de avatar alayna a spus cu 1 an, 5 luni în urmă:

*ma ofer voluntar in orice tip de activitate; alinaoros@gmail.com; 0740036963-alina