Grup Admin

• Imagine de avatar

Bacau

Grup public activ cu 5 luni, 2 săptămâni în urmă

Protectia animalelor in judetul Bacau – Alatura-te acestui grup!
Lista asociatiilor din judeul Bacau: http://www.adoptiicaini.ro/judetul-bacau/
Yahoo Messenger ID pentru implicare prin voluntariat: adoptiicaini.bacau

Serpi harniti cu iepurasi vii la hotelul Decebal din Bacau (7 postări)

← Forum de grup   Director al forumurilor de grup
  • Imagine de avatar cristinaioana a spus cu 1 an, 6 luni în urmă:

Buna seara,

Tocmai am fost informata ca la hotelul Decebal din Bacau se gasesc in hol doua acvarii cu doi serpi uriasi, care sunt hraniti cu iepurasi vii, in “uralele” spectatorilor care se holbeaza la bucatile de carne si blana ingurgitate de acestia.
    Eu sunt din Bucuresti, nu am cum sa verific informatia, dar rog grupul din Bacau sa confirme sau sa infirme (slava Domnului) informatia si sa luam atitudine fata de grozavia asta.

Toate cele bune,
    Cristina

• Imagine de avatar simona a spus cu 1 an, 6 luni în urmă:

buna
    eu sunt din bacau si maine voi merge eu la hotel decebal sa cercetez daca sunt serpi si daca sunt hraniti cu iepurasi vii

• Imagine de avatar Mira a spus cu 1 an, 6 luni în urmă:

Va rog insistent, documentati absolut totul la acel hotel, faceti poze, luati toate datele ( director, proprietar, email ) si daca se adevereste ca serpii sant hraniti cu animale vii in fata turistilor imi transmiteti mie mesaj personal imediat…mai mult….nu stiu daca au autorizatie sa aiva serpi in incinta hotelului…Imediat faca nota de sesizare si scrisoare internationala de protest…pe facebook..
    multumesc

OK…daca tot santeti din judetul Bacau…stiti mai multe despre : “In aceasta dimineata in comuna sascut din bacau primarul a pus gunoierii sa adune cainii. Cu laturi si tomberoane i-a adunat pe toti intr-o centrala veche de la igo apoi ii duce pe camp si cheama vinatorii de ii omoara. Asa se intimpla de doi ani. – am luat de pe adoptiicaini.ro…” caut un contact email cu primarul Bostan Cristinel din Sascut, politia, orice…Multumesc

uite aici date despre primarul din comuna sascut bacau
    http://www.primaria-sascut.ro/despre-primar/

Multumesc mult Simona…o sa incerc sa-l contactez eu pe email…poate “nu stie legea”…sau are memorie scurta…sau nu stie ca reactie internationala au declansat stirile cu adapostul groazei si alte orori din Prahova…o sa-i trimit link-ul de la observatorulph…http://www.observatorulph.ro/latest-news/eveniment/stop-the-massacre-of-animals-in-romania-actele-de-cruzime-asupra-cainilor-comunitari-genereaza-proteste-ale-comunitatii-internationale …

buna
    am fost vineri la hotel decebal bacau pentru ca sa tinut o conferinta vodafone
    intradevar este un sarpe acolo suficient de mare dar statea linistit , nu se misca deloc
    nu am vazut nimic suspect si nici nu am reusit sa culeg informatii daca acest sarpe este hranit cu iepurasi vii
    va voi tine la curent daca aflu ceva nou