Grup Admin

• Imagine de avatar

Bacau

Grup public activ cu 5 luni, 2 săptămâni în urmă

Protectia animalelor in judetul Bacau – Alatura-te acestui grup!
Lista asociatiilor din judeul Bacau: http://www.adoptiicaini.ro/judetul-bacau/
Yahoo Messenger ID pentru implicare prin voluntariat: adoptiicaini.bacau

pisicute abandonate (5 postări)

← Forum de grup   Director al forumurilor de grup
  • Imagine de avatar chiriches a spus cu 1 an, 6 luni în urmă:

azi cand ma intorceam de la bunica mea eu si prietena mea am luat-o pe o scurtatura…o Carare ingusta.Prietena mea a observat doua pisicute pe careare si una mai mai sa cada in sant.Le-am luat si le-am facut un culcus din frunze …sunt mici de vro 1 luna dar stiu sa manance si sunt lihnite…nu stiu ce sa fac cu ele..

• Imagine de avatar Alina a spus cu 1 an, 6 luni în urmă:

Ia-le acasa sau cauta-le cazare temporara la cineva, unde sa aiba caldura si hrana zilinic pana le gasesti adoptatori printre cunosuti si punand anunturi pe Internet. Poate vor avea noroc.

• Imagine de avatar simona a spus cu 1 an, 6 luni în urmă:

sigur vor avea noroc , eu deja am dat spre adoptie 3 pisicute asa , le-am luat acasa si am pus anunturi pe internet peste tot, dureaza dar intr-un final se gaseste un iubitor

• Imagine de avatar chiriches a spus cu 1 an, 6 luni în urmă:

nu prea le pot lua…am deja 2 pisici si 2 motani..si acum cand am ami mers sa le vizitez am ami gasit o pisicuta in sant..le-am adus o cutie de plastic si cateva prosoape pe care sa dorma si le aduc mancare zilnic…dar totis ma tem ca catei vagabozi ai vor manca penru ca ele stau intr=o cutie pe un camp in care umbla tot felu de creaturi..

• Imagine de avatar Alina a spus cu 1 an, 6 luni în urmă:

E greu sa aduni animalutele de pe strada si sa le oferi un adapost chiar si temporar, dar cred ca fara un efort, nu poti face mai nimic pentru ele. Nu vor rezista foarte mult. Noaptea e destul de frig, vor veni zile mai reci, iar ele se pot imbolnavi.
    Puii de pisica racesc usor, mai ales ca nu mai au mama care sa le dea lapte si sa ii imunizeze. Iar apoi va fi si mai greu. Va trebui sa le tratezi pe cele care vor supravietui, pentru ca nimeni nu adopta pisici bolnave.
    Poti incerca sa dai un anunt pentru cazarea lor temporara, poate vreun iubitor de animale care locuieste prin apropiere le poate lua provizoriu.

Cainii pot simti mirosul de mancare pe care o lasi acolo si ar putea sa vina sa manance si ei si le pot rani sau chiar omori. Incearca sa le dai doar bobite pentru pisoi tip junior. E mai sigur si nu au un miros prea puternic care sa atraga alte animale. Nu uita sa le pui si un vas mic cu apa pentru ca se pot deshidrata usor.
    Succes!