Grup Admin

• Imagine de avatar

Bacau

Grup public activ cu 5 luni, 2 săptămâni în urmă

Protectia animalelor in judetul Bacau – Alatura-te acestui grup!
Lista asociatiilor din judeul Bacau: http://www.adoptiicaini.ro/judetul-bacau/
Yahoo Messenger ID pentru implicare prin voluntariat: adoptiicaini.bacau

pisica mea nu manaca de 4 zile si respira greu (6 postări)

← Forum de grup   Director al forumurilor de grup
  • Imagine de avatar chiriches a spus cu 1 an, 6 luni în urmă:

ma scuzati…stiti pisca pe care am salavat-o din toaleta acum 3 luni..mama m-a lasat sa o pastrez si era sprinten si vioi motanelul…in tro zi se intorsese di plimbarile lui acasa si arata singrozitor abea mai respira si refuza sa manace!va rog ajutati-ma!nu stiu ce sa mai fac!!!nu vreau sa pateasca ceva rau sau sa moara!il cheama billy si el tine la mine si eu tin la el foarte foarte mult!nu il pot duce la veterinar di lipsa banilor!va rog are nevoie de ajutor…nu stiu ce sa mai fac!

• Imagine de avatar astrid04 a spus cu 1 an, 6 luni în urmă:

tin minte povestea ta. te sfatuiesc sa mergi urgent la un cabinet veterinar. din pacate nimeni nu stie ce are pisicuta daca nu o vede. sa ne spui te rog ce ai facut?

merci

• Imagine de avatar Alina a spus cu 1 an, 6 luni în urmă:

Cauta sau incearca sa te interesezi de un veterinar bun, care sa nu-ti ia prea multi bani pe consultatie sau tratament. Ar trebui sa fie si veterinari intelegatori, mai ales fata de oamenii care salveaza animalutele de pe strada sau din situatii grave si le iau acasa. Iar pentru un pisoi, costul nu ar trebui sa fie asa mare.
    Stiu ca e greu, dar trebuie sa-l duci, altfel il poti pierde.

Poate a inghitit ceva si i-au ramas blocate caile respiratorii. Nu-l forta sa manance!

• Imagine de avatar Alina a spus cu 1 an, 6 luni în urmă:

Iar 4 zile e deja prea mult pentru saracul pisoi, sa se chinuie atat. Starea lui se poate agrava din lipsa alimentatiei.

• Imagine de avatar C a spus cu 1 an, 6 luni în urmă:

Contacteaza si această asociație din Bacău,poate primești sprijin:

http://www.adoptiicaini.ro/prieteni-necuvantatori-bacau/

Sper ca pisicuta e bine!

• Imagine de avatar chiriches a spus cu 1 an, 4 luni în urmă:

pisoiul s-a facut bine…a venit intr-o zi de afara mort de foame si a inceput sa manence to ce era in faruria lui….este atat de alintat si harnic!este dulce si pufos si mere sa da pe langa mine!!!al cheama billy