Grup Admin

• Imagine de avatar

Bacau

Grup public activ cu 5 luni, 2 săptămâni în urmă

Protectia animalelor in judetul Bacau – Alatura-te acestui grup!
Lista asociatiilor din judeul Bacau: http://www.adoptiicaini.ro/judetul-bacau/
Yahoo Messenger ID pentru implicare prin voluntariat: adoptiicaini.bacau

Haideti sa ajutam o catelusha si puii ei!!!! (7 postări)

← Forum de grup   Director al forumurilor de grup
  • Imagine de avatar andreea a spus cu 1 an, 7 luni în urmă:

buna all!!!cine e din bacau si a luat legatura q vrun adapost de aici?pentru ca am gasit la blocul alaturat o catelusha care abia a fatat si sta saraca in frig q puii ei si as dori un adapost pentru ei cine ma poate ajuta astp un rasp pe be_delicious26 sau email be_delicious26@yahoo.com

• Imagine de avatar Gabriel Petrica (Anima SOS) a spus cu 1 an, 7 luni în urmă:

Nu vreau sa te dezamagesc, dar cred ca puii aia au mai mare sansa in frig in spatele blocului, decat intr-un azil. Cred ca nu ai idee ce inseamna azil din punct de vedere al bolilor … puii neimunizati nu au nici o sansa in aglomeratiile canine.
    Deci daca vrei sa faci pe bune ceva ia catelusa si cateii in casa, apoi incearca sa cauti ajutor pentru ei. Altfel … e usor sa stai la calc si sa ceri ajutor … asta poate face oricine.

• Imagine de avatar Adelina a spus cu 1 an, 7 luni în urmă:

Sunt si eu din Bacau. Eu nu cunosc inca adaposturile din bacau si pana ma lamuresc care e situatia acolo, iti spun ce am mai facut eu in trecut. In cazul in care vecinii nu au nici o obiectie (asta vei afla probabil pe parcurs), poti sa construiesti o cusca pentru ei si sa le asiguri mancare zilnic. Eu nu am mai facut asta pentru puiuti abia fatati ci pentru catei un pic mai mari. Ideal este intr-adevar sa ii ia cineva dar stiu cum poate fugi lumea de astfel de idei. Daca vrei, te pot ajuta, cu cusca, cu mancare, cu ce vrei tu. Lasa-mi un reply si o sa ii dam noi de cap cumva.

gabriel ai dreptate,e usor sa stai in fata pc-ului si sa ceri ajutor dar nu fac doar asta …le duc de mankre apa…in casa nu ii pot lua totusi e o catea si vreo 7 pui unde sa ii tin pe toti in casa k ma dada mama cu tot q ei afara,daca statea la casa era altceva da asa la bloc nu poti oferi prea multe atator pui ma intelegi?

Ms mult adelina,nici eu nu am cunoscut inca vrun adapost in bc de aia ma interesez dar vb lui daniel e posibil sa le fie mai rau acolo,nu pot fi dusi asa usor fara sa jtim ce ii asteapta acolo,trebuie sa ne gandim la cv si ms mult ca te-ai oferit sa ma ajuti:D

• Imagine de avatar Adelina a spus cu 1 an, 7 luni în urmă:

Tu unde stai? Eu stau in Cornisa. Poate reusesc sa ii vad si eu, macar sa stiu unde ii gasesc. Eu ieri am facut o cuscuta pt alti 2 catei mici aciuati la Stadion, zilele astea mai fac una pt alti 3…Poate facem una si pt picii de la tine mai ales ca vine iarna….ce sa mai deja e fff frig afara. Si sa le dam si mancarica si ne mai interesam ce mai au nevoie. Lasa-mi reply

poi stau la fosta vama la posta 6 acolo:D nu suntem chiar la distanta mare unu de cealalalta daca vrei sa ne intalnim uite id meu be_delicious26 si stabilim o zi:d ms de ajutor:D