Grup Admin

• Imagine de avatar

Bacau

Grup public activ cu 5 luni, 2 săptămâni în urmă

Protectia animalelor in judetul Bacau – Alatura-te acestui grup!
Lista asociatiilor din judeul Bacau: http://www.adoptiicaini.ro/judetul-bacau/
Yahoo Messenger ID pentru implicare prin voluntariat: adoptiicaini.bacau

catel in pericol!!! (15 postări)

← Forum de grup   Director al forumurilor de grup
  • Imagine de avatar anamariaplioaca a spus cu 1 an, 1 luna în urmă:

Buna ziua! Am un vecin care are un catel foarte bolnav. I se duce blana cu tot cu piele aproape. Este tot o rana. Au chemat o singura data medicul veterinar. Cainele schelalaie toata noaptea si tremura de durere, se vede ca sufera. Ce e de facut?

• Imagine de avatar legionarul a spus cu 1 an, 1 luna în urmă:

Pai puneti mana de la mana niste bani si ajutati-l pe sarmanul catel, mergeti la un cabinet veterinar,ce faceti ? Stati acolo si il auziti ca geme de durere si trageti patura pe voi si dormiti in continuare?……………….In privinta religiei, e bine sa se faca Acatistul Sfantului Ierarh Modest, Protectorul si Ocrotitorul Animalelor. Poate va aud ca negati existenta lui Dumnezeu, ca acum e la moda sa credem in fortele proprii, e foarte bine si asta dar nadejdea sa fie la Dumnezeu, la Hristos, nu credem asa intr un dumnezeu la intamplare, cum ne cade la gura !
    Ca il vezi pe un caine schiop mai treci cu vederea,arunci un colt de paine, se mai descurca, da cand geme bietul animal si toti stau cu mainile in san, deja e nepasare!

• Imagine de avatar Alina a spus cu 1 an, 1 luna în urmă:

Insista la vecinul acela sa mergeti cu el la veterinar urgent! S-ar putea sa aiba nevoie de un tratament mai lung. trebuie sa faceti ceva pentru el, nu stati doar pe baza vecinului! Unii chiar nu constientizeaza cat de grava e problema unui animal si asteapta pana e prea tarziu si e mare pacat de acel catel. Bolile de piele se vindeca cu grija si cu rabdare. Deja catelul a stat mult timp asa bolnav, de-a ajuns in halul asta.
    Faceti-i si niste poze si postati-le pe internet pe forumuri specializate sau facebook si poate va ajuta cineva cu vreo suma, dar intai de toate mergeti cu el la veterinar sa aflati ce puteti face pentru el. Apoi spuneti povestea lui si oamenii va pot ajuta, daca e vorba de vreo suma foarte mare.

de o luna ii tot spunem sa mearga la veterinar cu el, dar nu vor. Nu sunt saraci ca sa zici ca nu au cu ce. Si in curte cu ei sunt si doi copiii mici. Ei zic ca ii trece. Il spala cu niste ceaiuri dar nu se vede nici un efect.

E greu ce sa mai! si cate zeci de mii de caini mai sunt in situatii asemanatoare, si ei si noi oamenii………..am suferit si mai suferim (in inchisorile comuniste ,de fapt multi dintre detinuti erau de fapt intelectuali, avocati preoti, fiind persecutati multi dintre ei doar ptr ca il marturiseau pe Hristos) Li se bateau cuie in cap……capurile erau taite cu ferastraul…….!si multe alte torturi groaznice!

Eu sunt absolut convins ca multe din organizatiile astea ptr protectia animalelor aceste ONG-uri iau bani si nu fac nimic……………La ce saracie si magarie e in tara asta! Tara superba cu traditie….Romania, o tara de nota 10………si alti dobitoci……….si au batut joc, !

Daca nu vrea, luati-l pur si simplu de acolo si duceti-l la veterinar, apoi comunicati-i indicatiile vetului. Daca nu-l intereseaza si da semne ca nu se va ocupa de el, poate ar fi bine sa-i gasiti alt stapan catelului ca se vede ca nu-i interseaza de soarta bietului animal. Pe durata tratamentului poate gasiti pe cineva care sa-l tina provizoriu si sa-i dea tratamentul, apoi sa-l dati in adoptie.

Suna domnule la Politia animalelor…………!cauta pe net numarul……! Daca nu fac nimic, le tragi 2 injuraturi de alea mai suoare ca e post…….si vezi tu mai departe ce faci!

Nu stiu daca s-ar incumeta cineva sa-l ia. Majoritatea cu care am vorbit mi-au zis ca nu ar tine un asa catel nici la poarta. Daca incercam sa il luam ne sare in cap, ca a zis ca nu are nimeni voie sa ii intre in ograda. Nu stiti daca pot apela la o autoritate care se poate ocupa de asta?

Postati cazul lui si aici http://www.animale.ro/forum/forumdisplay.php?f=68
    Vor raspunde mai multe persoane si poate va ajuta sfaturile lor mai mult. Poate reusiti sa-i faceti cateva poze data viitoare cand il vedeti. Postatile sa aratati gravitatea cazului. Sigur oamenii vor ajuta intr-un fel sau altul: cu indicatii, transport, tratament, eventual adoptie…

Cum a zis Domnisoara Alina, trebuie luat de acolo……un mic efort, bineinteles, ca noua ne e usor sa dam indicatii, noi astia care scriem pe forum, dar eu unul as face ceva………sincer……! DAr sunt departe! nu ramae decat sa ii incuraje pe cei de acolo!

Poate doar un ONG de protectie a animalelor sa se bage sa duca munca de convingere cu acesti oameni inconstienti, sa se ocupe de el. In rest nimeni si nimic nu-l poate obliga. Catelul ar arata mult mai bine dupa un tratament adecvat si sunt sigura ca ati gasi pe cineva care sa-l ia sanatos.

Oamenii sunt foarte idioti, extrem de prosti, chiar azi era un caz in Anglia, un dobitoc de roman lovea un elefant foarte batran……….bai pana la urma………lasa ma sa vina si cutremurul sa vina si cataclismul, daca suntem atat de rai si nesimtiti…….numai iubim nimic. Ce tot ne miram ca se intampla atatea in lume, Ia sa ne intrebam, Oare nu o meritam!? Suntem ca in jungla .

Nu stiu daca s-ar incumeta cineva sa-l ia. Majoritatea cu care am vorbit mi-au zis ca nu ar tine un asa catel nici la poarta. Daca incercam sa il luam ne sare in cap, ca a zis ca nu are nimeni voie sa ii intre in ograda. Nu stiti daca pot apela la o autoritate care se poate ocupa de asta?

0.21.3146067 ;0.21.3146165 Numarul e al politiei animalelor din Bucuresti, dar cu siguranta ei stiu daca este cineva prin Bacau care il poate ajuta! Sunati, hai sa va vad……….!