Grup Admin

• Imagine de avatar

Bacau

Grup public activ cu 5 luni, 2 săptămâni în urmă

Protectia animalelor in judetul Bacau – Alatura-te acestui grup!
Lista asociatiilor din judeul Bacau: http://www.adoptiicaini.ro/judetul-bacau/
Yahoo Messenger ID pentru implicare prin voluntariat: adoptiicaini.bacau

catei in pericol (10 postări)

← Forum de grup   Director al forumurilor de grup
  • Imagine de avatar chiriches a spus cu 1 an, 4 luni în urmă:

buna…tot eu sunt…deci in bacau exista un loc unde sunt tiunuti cain in mare pericol si in cea mai jalnica conditie!!!sunt caini de rasa tinuti legati fara mancare!si pe deasupra acolo au murit foarte foarte multi caini…au murit toti de foame!va dau adresa!daca puteti ajuta aceste biete creaturi! adresa bacau prelungirea bradului numarul 39 a…
    va rog trimiteti pe cineva de la asociatia animalelor pentru a ajuta acete biete creaturi fara apa si mancare fara custi si zgribuliti de frig…

• Imagine de avatar elena a spus cu 1 an, 4 luni în urmă:

Buna! Eu am vorbit cu cativa prieteni sa mai stranga mancare pentru cainii de la adapost. Deci cu mancarea am putea ajuta noi,macar cu minimul. Dar nu stiu daca am avea vreun drept sa ne ducem la proprietarii acelor caini. Doar daca ar veni cineva din asociatie sau de la protectia animalelor,cred ca am putea face ceva pentru ei…

multumesc dar…nu prea exista proprietar

aa,inseamna ca putem merge fara nici o problema??

poi…um….cred ca…dar ar trebui sa fiti pregatiti…este casa vreo unui tigan…este foarte aproape de tigani…dar nu a mai trecut nimeni pe la casa aceea

hm,pai se poate intra? mi-e sa nu avem probleme cu proprietarul casei

• Imagine de avatar chiriches a spus cu 1 an, 3 luni în urmă:

da…se poate intra fara probleme…va rog !s o faceci cat mai repede!!imi pare asa bine ca sunteti oameni carora le pasa

• Imagine de avatar elena a spus cu 1 an, 3 luni în urmă:

am fost la casa aceasta,insa nu am observat nimic in neregula.din strada se vedeau doar doi caini, tinuti in lesa si ingrijiti. Era si proprietarul acolo,asa ca nu am putut sa ne uitam prea bine,.cu atat mai putin sa intram. As fi vrut totusi sa il intreb daca mai are si alte animale,pe care nu are posibilitatea sa le intretina,insa venise o masina cu 2 tigani si mi-a fost cam frica.. mai ales ca nu aveau priviri tocmai pasnice… Nu stiu cum sta treaba ,ca sa spun ,sincer..

• Imagine de avatar chiriches a spus cu 1 an, 2 luni în urmă:

uh…profesoara mea de matematica spune ca acei caini nu erau ingrijuit…mureau de foame si frig..unul era legat cu nu lant de vreo 30 cm sicelalat era liber

• Imagine de avatar elena a spus cu 1 an, 2 luni în urmă:

nu stim acum detaliile..cat le dau de mancare sau cata atentie li se acorda,insa aratau destul de bine. intr-adevar,unul era legat,insa avea un lant de aproximativ 2m si celalalt e liber… poate in trecut au fost probleme din acestea.. acum cred ca e bine.. sper!