Grup Admin

• Imagine de avatar

Bacau

Grup public activ cu 5 luni, 2 săptămâni în urmă

Protectia animalelor in judetul Bacau – Alatura-te acestui grup!
Lista asociatiilor din judeul Bacau: http://www.adoptiicaini.ro/judetul-bacau/
Yahoo Messenger ID pentru implicare prin voluntariat: adoptiicaini.bacau

Adapostul din CFR (6 postări)

← Forum de grup   Director al forumurilor de grup
  • Imagine de avatar elena a spus cu 1 an, 3 luni în urmă:

Am fost cu doua colege la adapostul din CFR,acum o ora. Nu stiu daca are cineva idee de ce e acolo. Mancarea adusa, 4 pungi mari si un sac de hrana uscata de 10 kg nu a ajuns decat la cei care erau liberi,iar la cei legati nici nu am putut intra,sau nu stiu, nici nu am putut incerca sa le dam de mancare,pentru ca nu era nimeni care sa ne ajute ,zidurile sunt de 2 m si mirosul este sub orice critica. Joia urmatoare voi prezenta cu cele doua colege un proiect la nivel de scoala si sper sa se mai indrepte situatia. Intre timp, va sfatuiesc sa mergeti sa vedeti cum sunt tinuti si cata atentie li se acorda.

• Imagine de avatar suciuflorin a spus cu 1 an, 3 luni în urmă:

Am fost acolo acum doua saptamani cu un grup de voluntari. Mai mergem si sambata asta. Adapostul din CFR este un adevarat lagar. Sunt multe de spus.

Ce rau imi pare ca nu am putut veni azi.. Am fost la Iasi si abia acum am ajuns. Cum a fost? Ati putut rezolva ceva?

Se face vreo activitate sambata asta in CFR?

• Imagine de avatar TexTy a spus cu 1 an, 3 luni în urmă:

LUATI SI FILMATI !!! FACETI FOTOGRAFII !!! Trimiteti-mi si mie~pe e-mail~…SI POSTATILE pe internet !(youtube, sitte de profil,etc!) NOI… Nu doar vorbim…ci VORBIM IN CUNOSTINTA DE CAUZA, toti cei ce anuntam ABUZURI si…CHINURI!!!…Asteptam masurile !!!…Doamne ajuta!!!

fotografii sunt facute si sunt postate pe http://www.sosanimalbacau.wordpress.com . pe 8 si pe 22ianuarie. As vrea sa merg sa vad cum se poate intra sa le dam de mancare , in ideea ca daca voi merge doar cu niste prietene,sa ne descurcam. Saptamana asta vom face un proiect in liceu, si daca Doamne ajuta ,da rezultate, va anuntam.:) Acum .. astept sa-mi spuneti daca se face ceva sambata, va rog.