Grup Admin

• Imagine de avatar

Arges

Grup public activ cu 1 săptămâna în urmă

Protectia animalelor in judetul Arges – Alatura-te acestui grup!
Lista asociatiilor din judeul Arges: http://www.adoptiicaini.ro/judetul-arges/
Yahoo Messenger ID pentru implicare prin voluntariat: adoptiicaini.arges

Asociatie de protectia animalelor (2 postări)

← Forum de grup   Director al forumurilor de grup
  • Imagine de avatar Magda a spus cu 1 an, 5 luni în urmă:

Ma tot uit pe Animal Planet la emisiuni de genul ASPCA, Rescue ink sau SOS Animalele…si sper tot mai mult la o astfel de asociatie si in Romania. Intr-adevar, e nevoie de multa organizare, insa cred ca pasul cel mai important a fost deja atins prin crearea acestui grup de oameni preocupati din toata tara. Sunt sigura ca avem printre membri suficienti medici veterinari, ecologisti, biogeografi si oameni cu timp pentru voluntariat…la fel cum sunt sigura ca am putea obtine sprijinul multor asociatii si ong-uri existente. Va rog sa va ganditi serios la asta. Cate un grup de oameni in principalele orase ale tarii, care chiar sa faca ceva, atat direct pentru animale, cat si prin educatie.
    Astept raspunsuri.

• Imagine de avatar Gabriel Petrica (Anima SOS) a spus cu 1 an, 5 luni în urmă:

Cred ca nu esti realista.
    M-as mira ca medicii veterinari sa fie pe aici in numar considerabil, sau relevant, si care sunt cred ca au treaba lor, afaceea lor. Apoi cred ca ai o impresie gresita fata de ONG-uri. Multi au impresia ca ONG-urile sunt niste grupuri de fraieresteni care au ca scop in viata sa sa le rezolve problemele manelistilor prea ocupati cu mersul la gratare.
    Desi nu suntem un ONG ci doar un grup am primit deseori telefoane de genul:
    ” haideti si luati o data cainii astia de la mine de pe strada ca deja mi-e teama sa mai ies afara cu nevasta si copilul. Ce naiba mai existati daca nu faceti treaba asta ? “.
    Cu astfel de mentalitate nu ai cum sa ai ASPCA in Romania, decat daca fraieresti la greu occidentalii sa iti pompeze bani asa de mila … Fiindca romanasul nu da donatii, nu adopta, nu nimica .. .ele stie de bere gratar si manele … cateodata ma intreb de ce trebuie sa existe acest popor ?