Grup Admin

• Imagine de avatar

Arad

Grup public activ cu 3 săptămâni, 4 zile în urmă

Protectia animalelor in judetul Arad – Alatura-te acestui grup!
Lista asociatiilor din judeul Arad: http://www.adoptiicaini.ro/judetul-arad/
Yahoo Messenger ID pentru implicare prin voluntariat: adoptiicaini.arad

• Imagine de avatar madyy a spus cu 1 an, 5 luni în urmă:

cear fi dac sa-r infiinta si la noi o companie care sa aiba grija de animalele de pe strazi si de ceel care nu sunt ingrijite coresunzator de catre strapani..??? in america..new york este csi new york.este un fel de politie a animalele are grija de animalale de pe strada si de asemenea de cele care sunt batute maltratete…..nu ar fi rau…eu una cel putin mas bucura dac ar fi asa cva….ar trebuie sa aduman voturi sau sa facem cva pt a face si noi acest lucru nu ne putem lasa mai prejos decat altii si trebuie sa fim si noi la fel de ordonati in toate la fel ca cei din strainatate…..

• Imagine de avatar corina a spus cu 1 an, 5 luni în urmă:

Asa este, ar trebuie sa se faca…numai ca la ora actuala nu te poti baza pe Justitia din romania in ceea ce ii priveste pe oameni…ce speranta sa mai ai cu “dreptate pentru animale”.
    Eu personal, as fi dispusa sa lucrez “Pro Bono”.
    Cst.

si eu as fi dispusa sa ajut mai ales ca poate unii din catei sar putea dresa si mai ales caini care stau pe la blocuri sunt obisnuitii cu oamnei si mnah….ar fi usor sa i dam unor batrani care isi doresc un animal….dar asta e…..unii oameni nu se gandesc numa la ei….cum ar fi parlamentarii….

• Imagine de avatar Alex-Mihai a spus cu 1 an, 5 luni în urmă:

buna.am citit madyy ce ai scris si sunt de acord cu ideea ta.consider ca trebuie luata legatura cu administratorul acestui site si facuta o petitie pe care mai apoi sa o inaintam organelor competente.La inceput sa fim ajutati si sprijiniti de autoritati.Nu cred in “institutia ecarisajului si a eutanasierii animalelor” pentru ca asa vor unii.Asa ca trebuie luata o decizie.Este normal sa existe o asemenea autoritate cu putere de tragere la raspundere a celor ce se fac vinovati de maltratarea animalelor, pentru ca ne vrem un oras european si se impune asa ceva.Va stau la dispozitie oricand.

mersi ca esti de acord cu ideea mea si cred ca ar trebui sa luam legatura si sa facem o petitie si etc…nush dupa sarbatori am putea incerca sa vedem sau nu stiu macar sa incercam…..cred ca ar fi mai bine…si pentru noi si pentru batranii care au nevoie de un animal de companie pentru ca am vazut ca din ce in ce mai multi batrani isi doresc un catel…si ar fi bine…sunt multi caini pe langa blocuri si nu numa iar cei care se pot dresa ar fi bn sa fie dati spre adoptie iar cei care sunt agresivi si nu se poate face nimik cu ei….nu stiu posibil eutanasiati….decat sa fie fara stapan si sa sufere….