Grup Admin

• Imagine de avatar

Alba

Grup public activ cu 2 luni, 3 săptămâni în urmă

Protectia animalelor in judetul Alba – Alatura-te acestui grup!
Lista asociatiilor din judeul Alba: http://www.adoptiicaini.ro/judetul-alba/
Yahoo Messenger ID pentru implicare prin voluntariat: adoptiicaini.alba

din iubire pentru animale (4 postări)

← Forum de grup   Director al forumurilor de grup
  • Imagine de avatar cristina a spus cu 1 an, 6 luni în urmă:

Din iubire pentru animale m-am alaturat acestui grup!Imi pare rau sa vad k suntem asa de putini.:((((sper k in viitor sa reusim sa adunam mai multi membrii si impreuna sa putem ajuta cat mai multe animale care sunt parasite si au nevoie de dragostea si suportul nostru mai mult decat orice!Ele ne ofera dargoste neconditionata….haide-ti sa le oferim si noi acelasi lucru!Daca ajuti sufletele curate ale animalelor ajuti de fapt sufletul tau sa acceada la lumina,la nemurire!Caci orice fapta buna va fi rasplatita!In speranta ca v-am convins sa va alaturati grupului va transmit salutari tuturor si un indemn:Haide-ti sa fim uniti caci doar asa putem realiza ceva maret!

• Imagine de avatar Adriana a spus cu 1 an, 6 luni în urmă:

Suntem putini,dar suntem buni si in plus,ne aflam la inceput. Eu chiar am urmarit …de ieri pana azi s-a dublat numarul …daca va merge asa in fiecare zi,e perfect !
    Eu postez mult pe facebook sa vada prietenii.Trebuie sa existe cai de mobilizare !
    O zi buna tuturor !

• Imagine de avatar andreea a spus cu 1 an, 6 luni în urmă:

noi facem comentarii pe site-ul acesta,dar ar fi bine sa se si concretizeze cumva
    dak fiecare iubitor de animale ar lua macar un catel de pe strada nr lor ar scadea considerabil si atunci cei ramasi ar trebui dusi intr-un adapost,adaposturi
    .sunt prea multe suflete abandonate sau care se nasc si mor fara pic de dragoste si asta datorita omului care din nepasare le-a abandonat….
    eu de ex am 9 maidanezi…plus cainii de rasa.urmati-mi exemplul si luati macar unul pt k va va rasplati inzecit cu dragostea ce o da neconditionat.

• Imagine de avatar Diana-Maria a spus cu 1 an, 6 luni în urmă:

ai dreptate andreea….crede-ma in fiecare vara imi sunt aruncati o gramada de caini si pisici peste poarta…..si eu trebuie sa le gasesc un camin….deoarece si eu am o gramada de animale…si le mai iau s pe cele de pe drum in special pasarile, le ingrijesc si apoi le la libere…